Tekst objavljen: 08.09.2023 17:00        


Ove godine možete da se odmorite u nekoj od "oazi zdravlja" u vrlo pristojnom smeštaju za relativno malo novca

Da li razmišljate da ovih dana odmarate u banji? Evo koliko košta smeštaj u jednoj od najpoznatijih


Jedna od banja za koju se odlučuje veliki broj ljudi je Banja Koviljača, a i kako ne bila kada u ponudi ima za svačiji džep i ukus. Cene smeštaja u banji kreću se od 17 evra po noćenju za uredno sređen apartman, pa sve do 70 evra za luksuznu vilu.

Banja Koviljača udaljena je od Beograda je udaljena oko 150 kilometra, što je kolima oko 2 sata i 20 minuta. Poznati gradovi u blizini su Loznica i Zvornik kroz koje prolazi reka Drina. Posebno je poznata po lekovitoj vodi i lekovitom blatu za koju kažu da su najbolji prirodni iscelitelj bolesti.

Osim lekovitih svojstava, Banja Koviljača pruža i različite mogućnosti za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom i to je ono što je rangira među najposećenije banje u Srbiji. Posetioci mogu uživati u šetnjama kroz prelepe parkove, biciklizmu ili planinarenju u okolnim brdima. Ova aktivnost ne samo da pomaže u fizičkoj kondiciji, već i omogućava povezivanje sa prirodom i duhovno osveženje..

Smeštaj u Banji Koviljači od 17 evra

Banja Koviljača nudi različite vrste smeštaja, od luksuznih hotela do prijatnih pansiona, kako bi odgovorila na različite potrebe posetilaca. Gostoljubivost domaćina i prijateljska atmosfera čine boravak još prijatnijim i nezaboravnijim.

Najjeftiniji boravak je u privatnim apartmanima i kreće se od 17 evra po noćenju za dve osobe. Malo luksuzniji smeštaj, koji nudi i razne aktivnosti i uključene obroke, kreće se od 50 evra, koliko su smeštaji sa bazenom, dok su hoteli sa fitnes i velnes centrom, i uključenim doručkom oko 60 evra po osobi.

Apartman koji vlasnik izdaje za 17 evra od 35 kvadrata, ima bračni krevet i kauč na razvlačenje, što je pogodno za više osoba. Kako vlasnik navodi u opisu oglasa, smeštaj je kompletno opremljen novim nameštajem, elektronskim uređajima i nalazi se 300 metara od banjskog parka.

Stan od 35 kvadrata, kompletno opremljen izdaje se za 25 evra. Ova smeštajna jedinica ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju i kupatilo, a udaljena je od centra banje samo 250 metara.

Studio od 30 kvadrata, smešten u luksuznoj vili, sa bazenom, izdaje se za 70 evra i to je cena za dve osobe. Ovaj deluks studio za pomenutu cenu udi i uslugu korišćenja bazena, a osim svim elemenata, turistima su obezbeđeni bade mantili, peškiri, papuče...

Hotelsku sobu moguće je iznajmiti za 60 evra. Ista soba za dve osobe košta 73 evra. U cenu je uključen i doručak, korišćenje fitnes centra i bazen na otvorenom, kao i druge aktivnosti za decu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Bolesti koje se leče u Banji Koviljači

Bez obzira da li tražite opuštanje ili lečenje, ovo banjsko lečilište pruža sve što vam je potrebno za potpun oporavak i osveženje. Opuštajuće masaže, tople kupke i terapije blatom samo su neki od tretmana koji se nude, a u nastavku su bolesti koje se najčešće leče u ovoj banji u Srbiji:

  • Različite vrste reumatskih oboljenja

  • Osteoporoza

  • Degenerativne promene zglobova

  • Degenerativne promene kičmenog stuba

  • Diskus hernije

  • Posttraumatska stanja koštanog skeleta

  • Različita mišićna oboljenja

  • Lezije perifernih nerava

  • Oštećenja centralnog nervnog sistema

  • Pojedina kožna oboljenja

  • Pojedina ginekološka oboljenja

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
odmor u banji Banja Koviljača banjski turizam cene u banjama

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana