Tekst objavljen: 09.11.2020 10:20        


Kredit se refinansira kada otplata počne da boli

Kada treba refinansirati kredit?

Niko od nas ne voli da duguje pare, ali činjenica je da veliki broj ljudi nekome duguje neki novac. Ukoliko smo u situaciji da banci nismo otplatili kredit, a otplata počinje da nam pričinjava finansijske probleme, pravo je vreme da razmislimo o refinansiranju kredita.

Kada se jave poteškoće u otplati kredita, vrlo je verovatno da će naredni korak biti – kašnjenje u otplati, a to je najgore što možete da učinite kada su krediti u pitanju. Evidentiranjem u kreditnom birou bićete „obeleženi“ za sve banke i onda dolazite u situaciju da vam nijedna banka neće dati kredit onda kada vam pozajmica najviše treba.

Da biste predupredili ovaj scenario, potrebno je da napravite procenu svojih finansija i date odgovor na pitanje: da li će mi ovaj kredit praviti problem u narednih 3 do 6 meseci? Ukoliko odgovor na ovo pitanje bude „da“, trebalo bi odmah da uradite nešto što se zove pametno refinansiranje.

Pametno refinansiranje znači uzimanje novog kredita, ali istovoremeno i finansijsko prilagođavanje, tačnije korekciju prihoda i rashoda. Refinansiranje kredita bez promene navika značilo bi samo odlaganje i vrlo verovatno pogoršanje finansijskog problema, ne i rešenje istog.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ukoliko imate kredit čija vam otplata pravi rupu u budžetu ili jedva uspevate da se „skrpite“ za ratu, morate reagovati na tu činjenicu sa dužnom pažnjom, jer zanemarivanje ovih signala može vas dovesti u mnogo veće probleme novčane prirode.

Ukoliko želite da potražite kredit koji će vam pomoći da refinansirate prethodna zaduženja, tu je naš Kamatica savetnik, potpuno besplatna pomoć pri izboru kredita i savetovalište za sve koji su u procesu ili tek planiraju da uzmu ovu vrstu bankarskog proizvoda.

Dovoljno je da kliknete na jedan od dva linka u tekstu ili da popunite kratku formu ispod, a naši savetnici će vas kontaktirati i pomoći vam da nađete odgovarajući kredit.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

5 komentara

  1. User image
    Biljana 10.11.2020 4:36

    Koja banka je najpovoljniji za refinansiranjem kredita.

  2. User image
    Dragan 11.11.2020 9:13

    Po meni MTS banka najnižu kamatu imaju.

  3. User image
    Ivan 20.11.2020 12:22

    Kamata MTS banke jeste najpovoljnija, ali uzimanje kredita preko njih podrazumeva:
    Da prebacite celu plaru kod njih
    Da dobijete ceo paket proizvoda (minus, kreditnu karticu i kredit) uz ugovor koji vas obavezuje koliko je trajanje kredita ili kredita za refinansiranje
    Iznos minusa i limita na kreditnoj koji ne birate sami, vec vam oni dodeljuju prema DTI proracunu i plati

  4. User image
    Mirela Smiljković 25.11.2020 11:20

    Treba mi kredit

  5. User image
    Kamatica tim 25.11.2020 11:27

    Poštovana Mirela,

    U gornjem delu ekrana u našem glavnom meniju imate opciju KREDITNI SAVETNIK. Kliknite na link, odaberite vrstu kredita koja vam je potrebna i popunite online formular.

    Naši kreditni savetnici će pogledati Vaš upit i, ukoliko ispunjavate uslove za dobijanje kredita, oni će Vas kontaktirati u najkraćem roku i pomoći Vam da nađete kredit kakav vam treba.

    Srdačan pozdrav,

    Kamatica tim

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
refinansiranje refinansiranje kredita kamatica savetnik uzimanje kredita krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana