Tekst objavljen: 07.11.2023 16:50        


Ako želite da igrate na sigurno pri podizanju kredita, pročitajte ovaj tekst

Kako da najlakše dođete do kredita sa fiksnom kamatom?


Zbog ekonomske situacije koja se nadvila nad dobar deo sveta, ljudi su oprezniji pri kupovini kredita od banke.

Bez obzira da li je u pitanju keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit, svi gledaju da prođu što jeftnijije i da se ne desi da zbog nekih budućih ekonomskih promena moraju da plaćaju mnogo veću ratu kredita.

Kako da ne dođete u takvu situaciju?

Tako što možete da odaberete kredit čija se rata neće menjati. To su krediti sa fiksom kamatnom stopom, ukoliko su krediti u evrima. Ukoliko su to dinarski krediti, ova vrsta bojazni, za sada, ne postoji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Sve češće čujemo iz stručnih krugova da su krediti sa fiksnom kamatnom stopom dobra odluka u ova vremena. Koliko će još ekonomska kriza potrajati je "pitanje od milion dolara", a siguran odgovor na njega vam niko u ovom trenutku ne može dati.

Ipak, jedno je sigurno: život, uprkos krizi, neće stati, a to znači da će se može desiti da vam je potreban dodatni novac. Bilo da je u pitanju neka iznenadna situacija ili možda davno planirana kupovina stana, rešenje postoji.

Kamatica savetnik će vam pomoći da pronađete najpovoljniji keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit, koji vam neće praviti glavobolje u budućnosti. Šta god da se desi sa evrom i kako god da se menja euribor.


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja

Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik kamatica savetnik najbrže do kredita najlakše do kredita krediti sve banke sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji najpovoljniji krediti na jednom mestu najpovoljniji krediti potreban mi je kredit fiksna kamata keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana