Tekst objavljen: 20.03.2024 16:45        


Postoje samo dve opcije, a jedna vam značajno štedi vreme i novac

Kako da znate u kojoj banci ćete pronaći najpovoljniji kredit?


Treba vam kredit i tražite najpovoljniju opciju?

Bez obzira da li je u pitanju keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit, svaka banka će vam, naravno, reći da je kod njih najpovoljnije. Da samo kod njih nema troškova za obradu kredita ili da imaju najnižu kamatu ili da imaju ponudu samo za vas koja traje još svega nekoliko dana...

Što, naravno, sve - nije tačno. I to znate i vi, ali znaju i oni, to jest bankari. Ali, uprkos tome, ta "igra" se nastavlja. Bankari se i dalje uporno reklamiraju kao najjeftiniji, a građani i dalje kupuju kredite pre nego što uporede ponude više banaka i zaista pronađu najpovoljniju varijantu za njih lično.

Pre određenog vremena smo pisali o tome da su krediti roba i da zbog toga treba obići što više prodavnica pre nego što se odlučite da robu zaista i kupite.

Međutim, na istom mestu smo istakli da krediti nisu u baš roba kao i svaka druga i da za odabir pravog kredita treba malo više znanja i strpljenja nego kada se bira, na primer, novi televizor.

Da biste napravili pravi odabir kredita i da ne biste posle plaćali više nego što morate, možete da uradite nešto od sledećeg:

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


  • Opcija broj 1:

Na našem sajtu imate spisak ponuda kredita kod domaćih banaka sa računicom koliko morate da platite ukupno novca za određeni kredit kod neke od banaka u Srbiji. Dovoljno je samo da u vrhu ove stranice kliklnete na polje "krediti" i odaberete vrstu kredita za koji se interesujete. Posle toga možete sami da uporedite ponude i donesete zaključak.


  • Opcija broj 2:

Možete samo da kliknete na ovaj link, ukoliko vam treba keš kredit ili kredit za refinansiranje. Ukoliko tražite stambeni kredit, dovoljno je da kliknete ovde.

To što budete videli ispred sebe je Kamatica savetnik i on je najbolje rešenje za vas, ukoliko ste trenutno u potrazi za kreditom. Naši kreditni savetnici će vas kontaktirati čim popunite kratki online formular na nekom od linkova iznad i pomoći će vam da pronađete najpovoljniji kredit za vaše potrebe. Plus, biće tu za vas tokom čitavog procesa apliciranja za kredit kod banke, ukoliko vam zatreba dodatna pomoć ili imate neke nedoumice.

Znatno lakše nego da trošite mnogo vremena i obilazite sajtove svih banaka, zar ne?

Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja

Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima na jednom mestu sve o kreditima kreditni savetnik kamatica savetnik krediti sve banke sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji najpovoljniji krediti najpovoljniji krediti na jednom mestu najbrže do kredita najlakše do kredita potreban mi je kredit keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana