Tekst objavljen: 25.05.2021 9:35        


Pomoć stručnjaka u pravom trenutku znači i više nego što možete da pomislite

Kako sam uz Kamatica savetnik našao najbolji kredit za sebe


Dobar savet zlata vredi, kaže stara mudrost. A dobar savet o novcu vredi sigurno i još više.

To najbolje zna više hiljada naših sugrađana koji su se prethodnih meseci obraćali Kamatica savetniku, jer su želeli da što pre nađu najbolji kredit za svoje potrebe. Posle uspešno realizovanog stambenog kredita, javio nam se Milan Dragojević (41) iz Beograda, koji je želeo da podeli svoje iskustvo sa dobijanjem stambenog kredita.

- Odlučio sam da se skućim i trebalo mi je dosta vremena da pronađem odgovarajući stan. Međutim, za mene to nije bilo toliko teško, jer sam znao da me čeka, za mene lično, teži deo posla – „kopanje“ po sajtovima banaka, obilazak filijala i traženje najpovoljnijeg kredita za stan – započinje svoju priču Milan.

Tada se dogodio jedan trenutak koji je promenio tok čitave priče.

- Od koleginice na poslu sam čuo za Kamatica savetnika, njoj je trebao keš kredit i ona je uz pomoć Savetnika, uspela brzo da pronađe banku sa najboljom ponudom i dobije pare. Rešio sam da pokušam jer, razmišljao sam, "besplatno je, nemam šta da izgubim". Otišao sam na sajt i popunio online upitnik.

Nije prošlo mnogo, a Milan je dobio poziv na broj koji je ostavio kada je popunjavao online upitnik.

- Istog dana me je pozvala kreditna savetnica. Saslušala me je, a zatim predusretljivo i krajnje ljubazno mi do detalja objasnila zašto misli da je ponuda određene banke za stambeni kredit najbolja u mom slučaju. Zahvalio sam se i rekao da ću se brzo javiti. Ja sam takav, uvek sve proveravam više puta, pa sam odlučio da i sam proverim ponude svih banaka za stambene kredite. I shvatio sam da je ponuda koju sam dobio od Kamatica savetnika daleko najbolja za mene!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Pored najpovoljnije ponude stambenog kredita, Milan je istakao i još nekoliko detalja.

- U razgovoru sa vašom savetnicom sam dobio i dosta korisnih informacija, pre svega o strukturi same kamate i na šta da obratim pažnju kada budem otišao na razgovor sa bankarima u filijali. Bilo mi je jasno da razgovaram sa nekim ko je očigledno stručnjak za kredite i ko ima iza sebe višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Pošto sam planirao uskoro da kupim i novi auto, iskoristio sam priliku da se raspitam i o auto-kreditima, pa sam saznao da bi mi bilo daleko povoljnije da za istu svrhu uzmem keš kredit...

Poruka koju je Milan imao za kraj je bila kratka i jasna.

- Dobio sam kredit koji sam tražio a vrlo ljubazni savetnici su bili uz mene na svakom koraku, od samog početka, preko odlaska u banku do same realizacije kredita. Kamatica savetnik mi je zaista pomogao, a kako sam i ja došao „na preporuku“, tako ću i ga i ja dalje preporučiti svima kojima trebapomoć pri izboru najpovoljnijeg kredita.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica savetnik krediti Finansijski savetnik savetnik pomoć pri uzimanju kredita uzimanje kredita

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana