Tekst objavljen: 24.06.2023 16:00        


Grad Beograd je pokazao svoju posvećenost preduzetništvu, prepoznajući njegovu važnost za razvoj lokalne privrede

Koje osobine krase dobrog preduzetnika?


U okviru projekta "Veštine preduzetništva"održan je događaj koji je obuhvatio dva značajna predavanja namenjena mladima i preduzetnicima. Događaj je organizovalo udruženje građana "Amikus" u okviru istoimenog projekta koji je finansiran je od strane Sekretarijata za privredu grada Beograda.

Prvo predavanje bilo je posvećeno savremenim tehnologijama u razvoju preduzetništva. Predavač Nada Mihovilović, dugogodišnji IT konsultant i preduzetnik, predstavila je publici različite alate za upravljanje projektima, vremenom, klijentima i dokumentacijom.

Nada je podelila svoje bogato iskustvoi pružila uvid u najnovija tehnološka rešenja koja mogu unaprediti poslovanje preduzetnika i olakšati svakodnevni posao. Njeno predavanje, praćeno praktičnim primerima, ukazalo je na to koliko su savremene tehnologije važne u današnjem poslovnom svetu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Drugo predavanje bilo je posvećeno temi donošenja i sprovođenja odluka. Predavač Mićo Pešić, iskusni menadžment analitičar i edukator, pukovnik u penziji, svojim bogatim iskustvom u vođenju timova i donošenju ključnih odluka, privukao je pažnju publike. On je naglasio važnost donošenja i sprovođenja odluka na uspeh preduzetnika. Publika je bila zainteresovana za praktične primere iz sveta biznisa i vojske, u kojima je ilustrovao način na koji se pravilno donose i sprovode odluke.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
preduzetništvo preduzetništvo u srbiji preduzetnici biznis pokretanje biznisa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana