Tekst objavljen: 27.10.2021 12:55        


Doček Nove godine se čini dalekim - ali ako planirate da ga provedete na srpskim planinama, zapravo je sada idealno vreme da pronađete smeštaj

Koliko trenutno košta smeštaj za Novu godinu na našim najpoznatijim planinama? KopaonikMnogi su vas već preduhitrili, sudeći po rezervacijama na popularnim sajtovima za pronalazak boravka. Koliko sada košta smeštaj za produženi novogodišnji vikend na Kopaoniku, Zlatiboru i Divčibarama?

Zima je najlepša na planinama – kada vam bajkovito okruženje prirode zaista pruža filmsku idilu.

Osim zimskim sportova, najpopularnije srpske planine postale su mesto ludog provoda.

O tome su mišljenja podeljena, ali se i dalje mnogi ne odriču takvog uživanja. Stoga, planine su uglavnom krcate tokom novogodišnjih praznika.

Već su mnoga mesta popunjena, pa smo proverili šta trenutno možete da nađete na tri hit destinacije – Kopaonik, Zlatiboru i Divčibarama.

Kopaonik

Sajt za pretragu smeštaja nas je već obavestio da je za novogodišnji vikend 93 odsto objekata već rezervisano.

Zato ne čudi da je cena najjeftinijeg smeštaja za tri noćenja, u apartmanima koji su na oko četiri kilometara od Ski centa – 23.514 dinara.

Jeftinije od toga ne može, a prosečna cena je ipak oko 35.000 za tri noćenja.

Što se hotela tiče, najjeftiniji smeštaj za tri noćenja sa doručkom iznosi 41.326 dinara – u pitanju je objekat sa tri zvezdice.

Cene nastavljaju da rastu, pa ukoliko želite na Kopaonik za Novu godinu, požurite!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Zlatibor

Uprkos tome što je lošem glasu zbog sve veće urbanizacije, Zlatibor ostaje omiljena srpska planina. Posebno za mlade željne dobrog provoda.

Ali, cene su značajno niže nego na Kopaoniku. Za tri novogodišnja noćenja, najjeftinija varijanta je apartman na tri kilometra od centra. Koštao bi vas 15.872 dinara.

Hotelski smeštaj sa doručkom uključenim u cenu za period od 31. decembra do 3. januara platićete najmanje 61.724 dinara.

Divčibare

Divičibare postaju sve popularnija zimska destinacija za one koji ne vole gužve Zlatibora i Kopaonika. Popunjeno je već neverovatnih 97 odsto smeštaja za Novu godinu!

Dostupni objekti su stoga skupi. Najjeftiniji apartmanski smeštaj, skoro u samom centri Divčibara, košta 31.744 dinara za tri noćenja.

Što se hotelskog smeštaja tiče, kapaciteti su popunjeni. Ako tražite smeštaj sa doručkom, možete ga naći samo u Banji Vrujici – ali su cene bar povoljne. Tri novogodišnje noći u toj varijanti koštaće vas oko 9.000 dinara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
hotelski aranžmani planine doček nove godine cena aranžmana kopaonik Divčibare zlatibor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana