Zvanični kurs Evra za dan 28.10.21. :: 117.5833 rsd
Tekst objavljen: 11.10.2021 16:05        


Dobijanje novčane pozajmice od banke nikad nije bilo jedostavnije

Nema više „pomoli se i potpiši“: Nikad lakše do kredita uz Kamatica savetnik

Ima ljudi koji tokom života uzmu kredite od banke i nekoliko desetina puta. Međutim, za većinu nas to je korak na koji se ne odlučujemo tako često. A i kada „skupimo hrabrost“ i odemo u banku – ostanemo u čudu!

Jer, većina nas ne zna šta je NKS a šta EKS, da li je bolja fiskna ili varijabilna stopa, a tu je još i 100 čuda i „sitnih slova u dnu strane“ od kojih nam se diže kosa na glavi i padamo u brigu jer ništa ne razumemo bankare i brinemo se da ćemo staviti naš potpis na nešto što će nam biti teret do kraja života.

Deluje poznato? Ovako izgleda uzimanje kredita u bankama u Srbiji, makar iz ugla građana koji se zadužuju.

Međutim, od kako se pojavio Kamatica savetnikpotpuno besplatna pomoć pri pronalaženju kredita – situacija se drastično promenila. Evo razloga zašto su već stotine naših sugrađana preko Kamatica savetnika pronašli idealan kredit za njihove potrebe.

Super laka procedura

Za početak dovoljno je samo da imate računar ili pametni telefon sa internet konekcijom. Online upitnik koji treba da popunite pri apliciranju je veoma jednostavan i dostupan na svim uređajima. Popunjava se za manje od 3 minuta.

Iskusni kreditni savetnici su tu za vas svakog radnog dana

Kada popunite fomular i pošaljete nam, naši kreditni savetnici procenjuju da li imate uslova za dobijanje kredita i ako ste kreditno sposobni pozivaju vas u najkraćem roku. Od tog trenutka, oni vas vode kroz ceo proces: nalaze vam najpovoljniji keš, stambeni ili refinansirajući kredit koji trenutno postoji u bankama širom Srbije, a tu su i da vas posavetuju. Možete ih pitati sve što želite u vezi sa kreditom i to svim radnim danima. Imaju višegodišnje iskustvo rada u bankama, vrlo su ljubazni i biće sa vama tokom čitavog procesa apliciranja za kredit u banci.

Štedi vreme i živce

Kamatica savetnik vaš štedi vreme – ne morate da pretražujete sajtove banaka u potrazi za najjeftinijim kreditom ili da idete od banke do banke i raspitujete se. Potrebno je samo da se javite nama, naši savetnici će vam naći ponudu, zakazati vam razgovor u banci, objasniti vam sve najbitnije i biće tu za vas sve dok ne realizujete kredit u banci i dobijete pare na račun. Ne postoji jednostavniji i brži način.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Više ne morate da strepite kada potpisujete papire za pozajmicu od banke. Ne morate da brinete da nećete razumeti bankare. Nema više „pomoli se i potpiši za kredit“. Dovoljno je samo da se javite Kamatica savetniku i prepustite nam da nađemo najbolji kredit za vas.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kamatica savetnik najpovoljniji kredit keš kredit stambeni kredit kredit za refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana