Tekst objavljen: 10.11.2021 13:40        


Sutra se obeležavala Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ovaj praznik se zvanično obeležava neradno, ali neće za sve biti tako

Sutra je praznik, evo kakvo je radno vreme prodavnica, pijaca, pumpi...


Za vas smo napravili spisak i najvažnije informacije o radnom vremenu pojedinih uslužnih delatnosti - od radnji do benzinskih pumpi.

Prodavnice, tržni centri, pumpe…

Tržni centri u Beogradu radiće redovnim radnim vremenom, a prodavnice prehrambene robe moraju da rade najmanje od 9 do 12 časova. Veliki hipermarketi radić uglavnom po redovnom radnom vremenu.

Dok će benzinske stanice raditi 24 sata samo na putevima prvog i drugog reda, a ostale će raditi najmanje od 6.00 do 20 časova.

Pijace

Beogradske pijace će u četvrtak raditi uobičajeno od 6 do 19 sati.

Kako je saopšteno iz JKP „Gradske pijace“, sve pijace koje se nalaze u sistemu ovog preduzeća na državni praznik – Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, radiće od 6 do 19 časova u cilju omogućavanja snabdevanja građana zdravim i visokokvalitetnim namirnicama.

Pošte

U Srbiji će u četvrtak, 11. novembra, zbog državnog praznika raditi ukupno 39 pošta.

Na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i drugim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 39 pošta.

U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla, koje će raditi uobičajeno – non-stop, radiće i pošte u tržnim centrima i druge dežurne pošte.

Dežuraće i pošte u Zrenjaninu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Šapcu i na Zlatiboru, navodi se u saopštenju.

Po neizmenjenom radnom vremenu, radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop, osim pošte na Graničnom prelazu Čukarka, koja radi od 7 do 18.30 časova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Parking servis u Beogradu i Novom Sadu

Sutra na Dan primirja u Prvom svetskom ratu beogradski „Parking servis“ neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima Beograda, a biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u Takovskoj 31 i Mileševskoj 51, saopštilo je to preduzeće.

Na dan praznika biće otvorene sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i „pauk“ služba za prenos nepropisno parkiranih vozila.

JKP „Parking servis“ Novi Sad sutra parkiranje neće naplaćivati.

„NS bike“ sistem će tokom praznika raditi nesmetano, a novi korisnici moći će da se registruju nakon praznika, saopštilo je ovo lokalno komunalno preduzeće.

Redovna naplata parkiranja i registracija korisnika ”NS bike” sistema nastavlja se u petak, 12. novembra ove godine.

GSP

Na Dan primirja na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama biće primenjen red vožnje za nedelju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
radno vreme radno vreme za praznike 11 novembar dežurne pošte prodavnice benzinske pumpe

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana