Tekst objavljen: 08.12.2021 13:20        


Malo ko od nas zaista zna kada je najbolje uzeti kredit za refinansiranje

(VIDEO) Pravo vreme da refinansirate kredit je DANAS, evo i zašto


Postoji mišljenje da se kredit za refinansiranje uzima u dva slučaja.

Prvi je kada se pojavi dobra ponuda u banci, pa se preračunate i shvatite da možete da prođete jefitnije nego da do kraja otplaćujete kredit koji trenutno imate.

Drugi slučaj se odnosi na situaciju kada otplata kredita počinje da „boli“, tj. kada izmirite mesečne obaveze za kredit i ne ostane vam dovoljno novca do naredne plate.

Ukoliko dođete do tog momenta, onda je ovo već ozbiljna finansijska situacija, koju bi trebalo pod hitno menjati. Jer, kredit nije predviđen da boli i on ne treba da boli, već da reši određeni novčani problem. 

Kad već dođete do ove situacije, možda shvatite da je problem u tome što niste znali kako da izaberete pravi kredit. To je najčešći momenat zbog koga se građani obraćaju Kamatici, a zbog toga je i napravljen Kamatica savetnik, koji pomaže ljudima da izaberu kakav kredit im treba. Kredit za refinansiranje može mnogo toga da poboljša u vašoj finansijskoj situaciji, naravno, ukoliko je dobro odabran i ukoliko je to refinansirajući kredit koji odgovara vašim potrebama.

Dakle, odgovor na pitanje „kada da uzmem kredit za refinansiranje“ glasi jednostavno – danas! Danas je pravi momenat za refinansiranje.

Zašto je tako, odgovor u videu ispod daje Dušan Uzelac, finansijski savetnik i osnivač portala „Kamatica“:




 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Dakle, da sumiramo: danas je pravi trenutak zato što možete već sada pogledati i uporediti ponude kredita za refinansiranje i izračunati koliko možete uštedeti.

Ipak, postoji tu i jedno pitanje: da li ste vi voljni da prolazite kroz ceo proces bankarske administracije koji vas neminovno čeka kada se odlučite za podizanje kredita. Međutim, i taj proces može da vam bude lakši nego ranije! Sigurno se pitate kako?

Odgovor je jednostavan: Kamatica savetnikNaš besplatni servis vam pomaže da čitava procedura oko dobijanja kredita bude znatno lakša, a što je možda još i važnije po vaš džep - pomaže vam da pronađete kredit kakav vam treba a ne onaj koji vam nude banke. Jer uz takav kredit, baš kakav vama treba, možete da imate finansijsku konstrukciju kakvu ste imali i pre uzimanja kredita. Dakle, i dalje možete da odete svake godine na more, na primer. Ne odričete se bitnih stvari u životu, a uz to rešavate i novčane poteškoće.

Jednostavno rečeno, moguće je dobiti kredit za refinansiranje koji će učiniti da vaš sadašnji kredit ne boli, da se ne odričete tog letovanja koje znači svakome ko radi tokom cele godine, da imate stabilnu finansijsku konstrukciju svaki mesec i da pritom rešite prethodne novčane probleme, koji su nastali zbog starog kredita.

Kod kredita za refinansiranje bitno je da imate dugoročni pristup: ukoliko vam novi kredit pomaže da otplatite dugovanje i pritom uštedite, primera radi, 2000 dinara mesečno – za 20 godina uštedećete 480 000 hiljada dinara, ukoliko je u pitanju refinansiranje stambenog kredita.

Uvek sebi možete da postavite pitanje: da li želite da imate 2000 dinara veću platu? Naravno, ko ne želi veću platu?! To je ista stvar kao i kredit za refinansiranje: doneće vam više novca na mesečnom nivou. Zaista, ko može da odbije tako nešto?

Ako refinansirate danas, na kraju perioda otplate imaćete za: nove cipele, letovanje, a neko će skupiti dovoljno i za jedan solidan polovni auto.

Treba uzeti u obzir da uvek važi pravilo – u životu ćete imati para ako se o njima dobro brinete. To je najbolja pouka kada je reč o kreditima za refinansiranje, ali i o novcu uopšte.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

2 komentara

  1. User image
    Nada Krejic 24.05.2022 15:24

    Želim da mi ponude pošaljete na mail adresu
    Dug u Poštanskoj je 360000 bez kamate
    Želim ratu od 7000 penzija mi je 24000

  2. User image
    Kamatica tim 30.05.2022 11:39

    Poštovana Nado,

    Da li možemo da Vas zamolimo da na vrhu stranice, pod opcijom "Kreditni savetnik" popunite kratki online formular, kako bi baši kreidtni savetnici mogli da Vas kontaktiraju i pomognu Vam da nađete najpovoljniju ponudu za Vas?

    Srdačan pozdrav,

    Kamatica tim

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kada refinansirati kredit krediti najpovoljniji kredit kredit za refinansiranje ref kredit refinansiranje refinansiranje kredita kamatica savetnik dušan uzelac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana