Tekst objavljen: 21.10.2016 15:00        


AIK Banka podržala je peti po redu Dunavski biznis forum, koji je održan u Master centru u Novom Sadu, u organizaciji Media Inventa, Privredne komore Srbije i Instituta evropskih regiona iz Salzburga.

AIK Banka podržala Dunavski biznis forum

Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, Jelena Galić, bila je moderator panela Dunavski finansijski dijalog, zajedno sa profesorom dr Hasanom Hanićem, i tom prilikom joj je uručena nagrada Beli anđeo. Panelisti na dijalogu bili su Biljana Krasavac Chroneos, prof. Ismail Musabegovic, prof. dr Ana B. Bovan, Branko Greganović, Ivanka Milenković, Milan Vujović i prof. dr Marko Malović.

Na Forumu je istaknut ogroman razvojni potencijal Dunava, koji predstavlja polazište za mnoge razvojne ideje i integrativne trendove. Cilj Dunavskog biznis foruma jeste podsticanje saradnje, promovisanje pozitivnih rezultata i trasiranje novih puteva.

Pored toga, zadatak ovog Foruma jeste unapređenje saradnje i podsticanje razvoja nerazvijenih područja, efikasnije korišćenje postojećih resursa i jačanje i izgradnja prosperiteta.

Na Forumu je učestvovalo oko 500 gostiju iz oblasti politike, diplomatije, ekonomije i kulture iz Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Rumunije, Bugarske, Ukrajine i Moldavije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
biznis forum aik banka preduzetnici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana