Tekst objavljen: 28.04.2015 10:42        


Fondacija Ana i Vlade Divac i kompanija Perihard pokrenule su novu akciju prikupljanja praznih, originalnih toner kaseta za štampače, a ceo finansijski iznos za ovu sekundarnu sirovinu biće doniran za projekte i inicijative za podršku mladima u manje razvijenim opštinama u Srbiji.

Fondacija Divac i kompanija Perihard pomažu mladima

U prethodnoj zajedničkoj akciji prikupljeno je 247.000 dinara upotrebljenih za obnovu škola i vrtića stradalih u poplavama, saopštila je fondacija.

Kako se navodi u saopštenju, najveći problem mladih u nerazvijenim krajevima Srbije je nezaposlenost, ali i nedostatak društvenih, kulturnih i sportskih sadržaja i aktivnosti kroz koje mogu da izraze sebe i unaprede kvalitet svog života.

Sve kompanije, organizacije, institucije i pojedinci zainteresovani za podršku akciji mogu da kontaktiraju kompaniju Perihard za dodatne informacije i dogovore oko preuzimanja praznih kaseta uz Dokument o kretanju otpada.

Akcija traje do februara 2016. godine, a osim podrške omladinskih inicijativa i projekata, ova akcija doprinosi i očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine.

Fondacija Ana i Vlade Divac je do sada kroz svoj projekat "Stvarno važno" i Divac omladinske fondove podržala više od 140 omladinskih inicijativa u manje razvijenim opštinama Srbije- Prijepolje, Vladičin Han, Kanjiža, Aranđelovac, Blace, Lazarevac, Obrenovac, Vlasotince i Vršac.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mladi stvarno važno fondacija divac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana