Tekst objavljen: 04.10.2012 10:18        


Predsednik Izvršnog odbora Nove Agrobanke Milorad Džambić tokom petočasovnog svedočenja u Specijalnom sudu naveo je i da je preduzeće FMP Nebojše Čovića uzelo 25 miliona evra kredita, a „Lutra“ Dušana Mihajlovića 20 miliona, koji nisu vraćeni.

Agrobanka: Čović i Mihajlović uzeli 45 mil. evra

Takođe je objasnio i da je prethodno rukovodstvo banke odobravalo kredite koji nisu vraćeni, zbog čega je napravljen minus od 310 miliona evra.

Čović je istakao da suma nije tačna i da je sve što je radio s pomenutom bankom po zakonu. Mihajlovićevi saradnici su potvrdili dug i naglasili da će novac biti vraćen.

- Sarađivali smo sa tom bankom kao i sa drugim bankama i sve što smo radili je po zakonu - rekao je Čović i dodao da ne želi više da komentariše.

Saradnik Dušana Mihajlovića potvrdio je da “Lutra” duguje Agobanci 20 miliona evra i naglasio da će novac biti vraćen.

Džambić je objasnio i da su sva dugovanja, osim „Habitfarm grupu“, koje je ocenjeno kao nenaplativo, prešla na Novu Agrobanku, ali ni tada nije bilo pomaka jer dužnici nisu otplaćivali rate.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Veselica 04.10.2012 15:08

    Ima ih jos.., jos. Krajnje je vreme sve obelodaniti! Jel to bio komunizam samo za ministre? Uzmu kokiko im treba , bez vracanja! A na drugoj strani drzava u bakrot! a narod u glad!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banke afera agrobanka agrobanka dušan mihajlović nebojša čović

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana