Tekst objavljen: 10.01.2013 7:46        


Mobilni operater “VIP mobile” Srbija objavio je danas na društvenim mrežama “Fejsbuk” i “Tviter” upozorenje korisnicima da ne odgovaraju pozivom, ni porukom na propušten poziv sa broja +88233010842.

Ne odgovarajte na telefonske pozive s broja +88

Iz kompanije poručuju korisnicima da je došlo do tehničke poteškoće koja bi uskoro trebalo da bude otklonjena.

- U mrežama domaćih operatera zabeleženi su slučajevi gde su korisnici dobijali propuštene pozive iz inostranstva sa pozivnog broja +88. Ukoliko korisnik uzvrati na ovaj propušteni poziv, najčešće dobije uobičajeni signal zvona ili odziv govorne mašine, ali se uspostavljanje veze i trajanje poziva tarifira se po ceni međunarodnog poziva za tu zonu – stoji u obaveštenju na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Navodi se i da operateri nisu u mogućnosti da blokiraju ove pozive jer stižu sa uvek novih brojeva.

- Savetujemo korisnike da ne uzvraćaju pozivom ili porukom na te brojeve, ukoliko nisu sigurni u to ko ih poziva. U protivnom, poziv će biti tarifiran prema standardnom cenovniku za međunarodne razgovore. Molimo da ovo obaveštenje prosledite vašim prijateljima – zaključili su u “VIP” mreži.

- Imamo tehničkih poteškoća i očekujemo da će problem uskoro biti otklonjen. Samo nemojte odgovarati na pozive sa ovih brojeva – rečeno je iz korisničkog servisa kompanije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vip vip mobil mobilni telefon mobilni telefoni telefoniranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana