Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 28.06.2019 14:50        


Godinama već letujete u Crnoj Gori, Grčkoj ili Bugarskoj jer su ove destinacije jedne od povoljnijih za građane sa “plićim džepom“. Ovo mesto je pravo rešenje da posetite drugu zemlju, a potrošite manje novca

Blizu nas je more gde su cene niže nego u CG, Bugarskoj i Grčkoj

Sve više turista iz Srbije posećuje ovu destinaciju, a oni koji su obišli ovo primorje među sobom ga zovu "Nova Bugarska", jer su cene približno iste, a i zemlja je blizu Srbiji.

Pristupačne cene smeštaja i prevoza su glavni adut u rukama verovali ili ne, Rumunije.

- Mamaja i Konstanca su bolja mesta od Budve sto puta. Mamaja ima žičaru, akva park i još dosta stvari. Stari hoteli su renovirani, a cene hrane i stvari su kao kod nas -kaže Milica P. za portal Srbija danas.

Smeštaj koji možete rezervisati još dok ste u Srbiji kreće se od 6 evra po noći u zavisnosti od toga koliko zvezdica ima hotel. Takođe, smeštaj u privatnim kućama i stanovima kreće se u rasponu od 5 do 10 evra po noćenju.

Prepreka

Ono što je jedna od prepreka na koju možete naići ukoliko odlučite da letujete na rumunskom moru je to što srpske turističke ne organizuju ture do tamo, pa vam preostaje da sve organizujete samostalno.

Ukoliko krenete automobilom imaćete nekih 10 sati vožnje do tamo. Iz Beograda, preko autobuskih prevoznika možete da otputujete do Temišvara, a odatle “uhvatite“ neki prevoz do primorja. Prevoznici u Beogradu organizuju put prema rasporedu koji vama odgovara:

- Prevoz do Temišvara košta 20 evra u jednom, a 40 evra u povratnom pravcu. Polazak se zakazuje 4 dana unapred -kažu iz tih agencija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Najpopularnija letovališta u Rumuniji su:

- Konstanca koji se nalazi na krajnjem istoku istoku Rumunije, na obali Crnog mora

- Mamaja (Mamaia) je najelitnije Rumunsko letovalište. Nalazi se na obali Crnog mora u blizini najvećeg rumunskog letovališta Konstance. U Mamaji uglavnom letuje mlađa populacija kojoj se ovde sve prilagođeno i podređeno.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
konstanca mamaja more cene letovanja letovanje rumunija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana