Tekst objavljen: 01.07.2023 18:00        


Uz pomoć aplikacije moguće je upravljati klima uređajima, uključujući i onim koji nemaju "pametni sistem"

Dosetili se kako da doskoče nemarnim turistima: Nema više ostavljanja uključene klime


Leto je stiglo, a sa njim i većanje na koju ćemo destinaciju ove godine, kao i da li za pojedine smeštaje vredi izdvojiti traženu svotu novca.I tako, dok mi razmišljamo da li je tražena suma korektna, zaboravljamo na sve one negativne aspekte sa kojima se najmodavci susreću, pa otuda možda i traže koji evro više.

Uništen inventar definitivno je najveći problem sa kojim se jedan vlasnik nekretnine može susresti,ali ni visoki računi za struju ne zaostaju mnogo.

Naime, možda vam se nekada desilo da ste zaboravili da isključite klimu u apartmanu, ili ste pak čuli od nekoga da im je ceo dan ostao uključen uređaj iako nisu bili u smeštaju?

Upravo iz tog razloga, hrvatska firma MyRent osmislila je aplikaciju putem koje je moguće upravljati klima uređajima, uključujući i onima koje nemaju "pametni sistem".

Njihovo rešenje pod nazivom "Obby" daje mogućnost automatskog gašenje klima uređaja uz pomoć detektora osetljivog na pokret koji otkriva kada u prostoriji nema nikoga.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Čak postoji mogućnost i uključivanja ili isključivanja klime na daljinu, pa tako gosti mogu da rashlade smeštaj i pre svog povratka.

Prema nedavnom pisanju Telegraf Biznisa, otprilike 10 klima uređaja će se prodavati svake sekunde od sad pa do 2050. godine.

I dok nas hladi, na životnu sredinu, klima ima veoma negativan uticaj. Naime, ovi uređaji stvaraju čak 4 puta više štetnih gasova od avio-industrije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
klima uređaji hoteli turizam turisti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana