Tekst objavljen: 11.03.2020 11:55        


Kineski Ant Financial planira da otvori svoju veliku popularnu platformu za plaćanje Alipay trećim stranama i tako omogući milionima pružalaca usluga da nude svoje proizvode kroz aplikaciju

Korona podstakla "digitalni stil života"

Trogodišnji program osmišljen je kako bi se pomoglo oko 40 miliona davalaca usluga iz svih sektora da uđu u Alipay ekosistem i osvoje kupce "digitalnim načinom života".

Kompanija navodi trenutno izbijanje korona virusa kao primer kako digitalna tehnologija može pomoći pružaocima usluga da odgovore na potrebe korisnika.

Usred epidemije Alipay je uveo sistem podsticaja koji podstiče programere na stvaranje mini programa koji mogu pomoći korisnicima da se nose s problemom, uključujući ispunjavanje različitih potreba onih koji žive i rade od kuće, istovremeno smanjujući potrebu za fizičkim kontaktom s pružaocima usluga.

U roku od sedam dana više od 1.200 programera odgovorilo je stvorivši 181 mini program na Alipej aplikaciji koji su omogućili beskontaktne usluge širom Kine, uključujući isporuke namirnica, pravne i medicinske savete, logistiku i javne usluge.

Mnogi su dobili veliku popularnost, a jedan mini program pruža besplatne medicinske konsultacije koje nudi AliHealth primajući u proseku 700.000 poseta dnevno.

Prema trogodišnjem planu, Alipej će sarađivati ​​s 50.000 nezavisnih proizvođača softvera kako bi pomogao 40 miliona davalaca usluga u digitalizaciji poslovanja. Kompanije će dobiti pomoć u vezi s plaćanjem, prevarama, upravljanjem fondovima, marketingom, uvidom u kupce, sticanjem, zadržavanjem i angažiranjem.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Sektor usluga u Kini još je u početnim fazama digitalne transformacije, a to znači da ima ogroman neiskorišćeni potencijal", kaže Simon Hu, izvršni direktor Ant Financial-a.

Dodaje da su usred trenutnog izbijanja korona virusa, videli i kako se digitalna tehnologija može upotrebiti da pomogne pružaocima usluga da postanu okretniji i efikasno reaguju na brzomenjajuće tržišno okruženje.

"Izgradnja platforme za digitalni stil života na jednom mjestu ne samo što stvara ogromnu vrednost za naše korisnike – već će igrati i ključnu ulogu u ubrzavanju digitalne transformacije uslužne industrije i otključavanju novih mogućnosti rasta", ocenio je.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ant financial korona virus IT tehnologija alipej

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana