Tekst objavljen: 28.06.2022 11:55        


Prosečno vreme oglašavanja stanova za izdavanje u Beogradu je 17 dana, što znači da vlasnici u proseku čekaju malo duže od dve nedelje pre nego što stan zakupi stanar, dok se u Novom Sadu izdaju za 18, a u Nišu i Kragujevcu u proseku za 16, u Subotici za 14, a u Kraljevu za pet dana, pokazala je analiza portala 4zida.rs

Stanovi u Beogradu se izdaju za 17 dana, a najbrže idu oni na Paliluli


Jasmina Gavrilov Dražić sa sajta za oglašavanje nekretnina 4zida.rs ocenila je u pisanoj izjavi da je u manjim gradovima dovoljno da zaživi jedna nova fabrika, pa da se već oseti „nestašica“ stanova za izdavanje.

Kada je reč o beogradskim opštinama, najbrže se izdaju stanovi na Paliluli – 13 dana, zatim u Zemunu za 14 dana, a na Zvezdari i Čukarici novi stanari se usele za 15 dana, saopštili su iz 4zida.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Njihova analiza pokazala je da na tržištu na izdavanje najduže čekaju stanovi na Savskom vencu – u proseku 34 dana.

"Na ovoj opštini izgrađen je velik broj stanova, i veća je ponuda stanova za izdavanje u odnosu na ostale opštine. Dodatno, na opštinama Savski venc, Vračar i Stari grad ima i najviše luksuznih nekretnina koje, po pravilu, nešto duže čekaju na stanare nego što je to slučaj sa povoljnijim stanovima namenjenim studentima", rekla je Gavrilov Dražić.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stanovi izdavanje stanova Beograd stanovi u beogradu palilula 4zida

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana