Tekst objavljen: 25.01.2017 15:17        


Air Transport World (ATW), globalni medij koji prati zbivanja u avio-kompanijama širom sveta, proglasio je srpskog nacionalnog avio prevoznika Er Srbiju za lidera na tržištu avio-kompanija (Airline Market Leader) za 2017. godinu, saopšteno je juče. 

Er Srbija lider na tržištu avio-kompanija

Nagrade ATW za avio-kompanije uspostavljene su 1974. godine i privlače stotine nominacija za avio-prevoznike svake godine.

Urednički tim ATW odabrao je srpsku avio-kompaniju zbog njenog izvanrednog napretka tokom poslednje tri godine, koji je kulminirao u junu 2016. godine, pokretanjem direktnih letova za Njujork, čime je Er Srbija postala jedina avio-kompanija u Jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za SAD.

Priča o Er Srbiji veoma je upečatljiva, posebno od prošlogodišnjeg pokretanja direktnih letova za Njujork – oživljavanja stare vazdušne veze i unošenja novog života u tržište koje je bilo izgubljeno duže od dve decenije. Čestitam Er Srbija timu na njegovim dostignućima, navela je glavna i odgovorna urednica Air Transport World Karen Voker. malja u okruženju, diplomatama na službi u našoj zemlji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana