Tekst objavljen: 04.07.2013 9:09        


Kancelarija za mlade Gradske uprave Grada Beograda od septembra 2013. godine na 6. spratu palate Beograd otvara Inkubator za razvoj preduzetništva mladih do 35 godina.

KZM Gnezdo nudi mesto za rad mladim preduzetnicima

Projektom KZM Gnezdo Kancelarija za mlade želi da promoviše samozapošljavanje i da pritom uz pomoć svojih resursa pomogne prve preduzetničke poduhvate projekata sa visokim tržišnim potencijalom.

Sve dodatne informacije i potrebna dokumentacija mogu se pronaći na sajtu Kancelarije za mlade

Gnezdo nudi radni prostor od 700 metara kvadratnih koji korisnicima pruža profesionalne radne kancelarijske uslove - pored radnog stola, sa opcionim kompjuterom i kancelarijskim materijalom (štampači, skeneri, fax) i brzom internet konekcijom, dostupne su i sale za sastanke i prezentacije i prostor za predah.

Uz pomoć mreže partnera, Fakultetom Organizacionih nauka - FON i Fakultetom za ekonomiju, finansije i administraciju - FEFA, kao i uz pomoć aktera privrede, KZM Gnezdo nudi konsalting usluge za korisnike. Paket konsalting usluga obuhvata oblasti koje su neophodne za pokretanje biznisa i razvoj proizvoda i usluge.

Takođe, kroz predavanja, seminare i konferencije, mladi preduzentici će biti u prilici da se upoznaju sa znanjima i iskustvima uspešno realizovaih projekata koji opstaju na tržištu, kao i da kroz individualna tutorstva dođu do novih znanja neophodnih za razvoj i poslovanje.

Kancelarija za mlade poziva sve mlade preduzetnike starosti do 35 godina, koji imaju potrebu za radnim prostorom, administrativnim i konsalting uslugama da se prijave za korišćenje resursa KZM Gnezdo.

Prednost u izboru korisnika biznis inkubacije imaće podnosioci prijava čiji se programi i planovi oslanjaju na oblasti - informatike, inovativnih programa, uvođenja novih tehnologija, kreativnih industrija, internet poslovanja i sektora usluga.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    vrabac 04.07.2013 11:19

    sjajno, konkurisem

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd pokretanje posla karijera mladi mladi biznismeni posao gnezdo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana