Tekst objavljen: 19.07.2013 15:30        


Stipendisti Fonda za mlade talente moći će da obavljaju praksu u Telekomu Srbija, na osnovu Sporazuma između te kompanije i Ministarstva omladine i sporta.

Mladi talenti idu na praksu u Telekom Srbija

Fond ima jedini cilj da podrži mlade i pomogne im u njihovom daljem školovanju i stručnom usavršavanju i zaslužuje svu podršku, jer je uspeh u školovanju jedini parametar učešća, rekla je ministarka Alisa Marić koja je potpisala Sporazum sa direktorom Telekoma Predragom Ćulibrkom.

Svaka podrška je dobrodošla, a kada ona dolazi od kompanija kao što je Telekom Srbija znamo da smo načinili korak od sedam milja, kazala je Marić dodavši da su znanja u oblasti fiksne i mobilne telefonije, telekomunikacija, interneta i multimedija sve traženija i u zemlji i u svetu.

Sporazum je, prema rečima Ćulibrka, potpisan na četiri godine, a broj stipendista koji će doći na praksu je neograničen.

Telekom Srbija će širom da otvori vrata svim stipendistima Fonda, kojima treba podstrek i podrška da sva teoretska znanja koja su stekla u školovanju unaprede kroz stručnu praksu i tako steknu dodatne veštine, istakao je Ćulibrk.

Verujem da će mnogi mladi koji prođu kroz Telekom poželeti da tu i zasnuju svoj radni odnos, pa kao kompanija tu vidimo i perspektivu da najbolje i najkvalitetnije mlade ljude privučemo da sutra rade kod nas, zaključio je direktor Telekoma.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Telekom Srbija biznis posao karijera praksa mladi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana