Tekst objavljen: 08.08.2013 13:59        


Nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad ervejz saopštio je da je u Beogradu održao veoma uspešne trodnevne audicije za kabinsko osoblje na kojima su učestvovale stotine mladih ljudi.

Stotine mladih iz Srbije želi da radi u Etihadu

Etihad ervejz će zaposliti ljude na pozicijama kabinskog osoblja, menadžera za hranu i piće, kao i osoba za pripremu hrane tokom leta.

Najuspešniji kandidati će raditi na pozicijama širom mreže letova tog prevoznika, uključujući i novu svakodnevnu rutu Beograd - Abu Dabi.

Program selekcije, kojem je prisustvovalo više od 600 zainteresovanih ljudi, trajao je tri dana kako bi se omogućilo što većem broju ljudi da prisustvuju.

Svi kandidati su morali da budu stariji od 21 godine, da tečno govore engleski i srpski jezik, dok je znanje drugih jezika dodatna prednost. Kandidati koji će biti pozvani u sledeći krug biće ubrzo obavešteni.

Potpredsednik sektora za Usluživanje gostiju Obri Tid je izjavila da će samo kandidati sa odgovarajućim jezičkim sposobnostima, koji poseduju odlične prezentacione i interpersonalne veštine biti pozvani u sledeći selekcioni krug.

Sedište kabinskog osoblja Etihada je u Abu Dabiju, a omogućena im je sveobuhvatna obuka, putovanja i beneficirani smeštaj.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
traženje posla karijera posao vazdušni saobraćaj aviosaobraćaj aviokompanije Jat jat airways Etihad eirvejz

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana