Tekst objavljen: 24.09.2021 14:25        


Strahove da će kada sve automobilske kompanije usvoje elektrifikaciju, umetnost vožnje biti izgubljena, raspršio je izvršni direktor Alfa Romea. Bar kada je proizvod njegove kompanije u pitanju

“Ne prodajem iPad sa automobilom, ja prodajem Alfa Romeo!”


Žan-Filip Imparato je u intervjuu BFM Business rekao da ćekompanija započeti elektrifikaciju 2024. godine i završiti je do 2027. godine, kada će prodavati samo električna vozila.

Objašnjavajući pitanje zvuka koji se može dizajnirati tako da ponudi potpuno iskustvo vožnje i podseti ljude na modele kao što su GTV ili Giuliettu koje su imali u prošlosti, Imparato je rekao i ovo:

„Za Alfu Romeo što se mene tiče postoji vozač u centru i najmanji mogući broj ekrana u vozilu … Ne prodajem ja iPad sa automobilom koji ide uz njega. Ja prodajem Alfa Romeo!“

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ovim je kako navode mediji prvi čovek Alfa Romeaismejao rukovodioce koji kažu da je softver jedino što je važno u budućnosti.

Imparato naglašava da Alfa Romeo ima više od 200 klubova širom sveta za ljude koji vole zvuk njihovih motora, a ostaje da se vidi da li će on i kompanija uspeti da svim zaljubljenicima u njihove automobile isporuče isto iskustvo kada se prebace na električne motore.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tehnologija električni automobili Alfa Romeo Žan Filip Imparato elektrifikacija automobila

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana