Tekst objavljen: 16.06.2014 9:00        


Više od sedamdeset procenata registovanih korisnika Kamatica Marketa koji su u prethodnih osam meseci koristeći ovaj servis aplicirali za kredite kod domaćih poslovnih banaka spremno je da promeni banku čiji su trenutno klijenti ukoliko bi im druga banka ponudila povoljnije uslove.

Klijenti nemaju dilemu: Zbog bolje ponude menjaju banku

Naime, od nešto više 2.630 do sada analiziranih zahteva za kredite u gotovo dve hiljade njih korisnici su se pozitivno izrazili povodom promene trenutne banke.

Kako pokazuju podaci u narednoj tabeli, broja klijenata koji bi kvalitet ponude stavili ispred "vernosti" banci više-manje je proporcionalan učešću koje banke imaju na domaćem finansijskom tržištu i kod pet "prvoplasiranih" banaka prelazi i stotinu klijenata (u slučaju Banke Inteza čak 428).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kada je reč o podeli po tipu kredita, vredi primetiti da je više od 500 potencijalnih kupaca stanova spremno na promenu banke a imajući u vidu da to znači i "vezivanje" klijenta višedecenijskim ugovorom ne treba ni sumnjati da bi mnoge banke vrlo rado preuzele takvu "mušteriju" od konkurencije.

Ovi podaci vrlo rečito govore o tome da je „tržište“ bankarskih klijenata vrlo živo i da će one banke koje budu bile spremne da se za te klijente i nadmeću dobiti priliku da privuku ono što im u ovom trenutku možda i najviše nedostaje – kvalitetne klijente.

Zaposleni u mnogim domaćim bankama zaduženi za plasman kredita već dugo vremena muku muče kako da ispune "kvote" klijenata koje bi trebalo da privole na uzimanje kredita.

I na kraju, ukoliko se premišljate da li da promenite banku, trebalo bi da pođete od toga ukoliko vaša računica pokaže da banka čiji ste klijent nudi nepovoljniju uslugu od drugih - promenite je!

Prijavite se: EVO KAKO KORISTITI KAMATICA MARKET

Kamatica Market je onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu. Putem Marketa moguće je da u samo par klikova, bez nepotrebnog gubljenja vremena u odlasku od banke do banke, svim poslovnim bankama u sistemu pošaljete vaš upit za kredit i da potom uporedite njihove ponude upućene vama i izaberete za vas najbolju. Zato, ukoliko već niste, registrujte se kako biste koristili sve prednosti koje pruža Kamatica Market.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica kamatica market fotorobot banke bankarsko tržište bankarski sektor klijent banke klijenti banke promeniti banku

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana