Tekst objavljen: 07.08.2013 10:00        


Hrvatske top destinacije nisu preskupe, posebno ukoliko se uporede sa cenama u crnogorskim letovalištima Sveti Stefan i Miločer, pišu hrvatski mediji.

Hrvatska je skupa, ali Crna Gora je nešto drugo...

Hrvatski portal Dnevnik je objavio tekst pod nazivom Hrvatska skupa? Može i skuplje: Ulaz na plažu 50 evra, bočica vode 3,2 evra.

U tekstu se navodi da nakon što su se građani žalili na previsoke cene u nekim hrvatskim letovalištima, fotografija čitaoca na kojoj se vidi da iznajmljivanje opreme za plažu na Svetom Stefanu košta 50 evra, dokazuje da te cene mogu biti i mnogo, mnogo više, prenose Vijesti.

- Ako ste mislili da su cene u hrvatskim top destinacijama previsoke onda, možda će vam ovo promeniti mišljenje. Popularno crnogorsko letovalište Sveti Stefan poznato je po svojim visokim cenama, ali mnoge će iznenaditi da običan ulaz na plažu košta 50 evra - navodi se u tekstu.

Svakako, kako se navodi, ne naplaćuju ulaz nego iznajmljivanje opreme za plažu koje je obavezno za sve posetioce tog turističkog bisera.

- Osim toga, bočica obične vode košta 3,2 evra, a za istu je autoru fotografije trgovac odbio da izda račun - navodi se u tekstu.

Slična je situacija i u Budvi na plaži Miločer, o čemu svedoči fotografija koju je portalu poslao jedan čitalac. Na fotografiji se vidi da iznajmljivanje opreme za plažu košta čak 75 evra.



U tekstu hrvatskog portala nisu navedene cene u ostalim crnogorskim primorskim mestima, koje su uglavnom niže u odnosu na Sveti Stefan koji važi za ekskluzivni i najpoznatiji rizort u Crnoj Gori.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

3 komentara

  1. User image
    zeljko 07.08.2013 15:18

    ovo nije tacno. licni sam bio 20.07.2013 15e je komplet

  2. User image
    inter 07.08.2013 19:37

    dok ima ovaca bice i sisanja.snobizam nema granica.

  3. User image
    Blagzor 08.08.2013 5:35

    Hrvatska je skupa, ali Crna Gora mi nije nešto drugo, već pedeseto što mi padne na pamet kad mislim o letovanju.

    Grci, evo me!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
luksuz skupa hrana cene odmor putovanja putovanje turisti turizam more Crna Gora Hrvatska

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana