Tekst objavljen: 08.08.2013 11:30        


Oni koji su se nadali da će proći jeftino ukoliko sačekaju kraj leta - ove godine će završiti na Adi Ciganliji. Naime, u turističkim agencijama gotovo da ne može da se nađe slobodno mesto do početka septembra. Tačnije, može, ali ta slobodna mesta nisu u „last minitu“.

Last minute? Rasprodati aranžmani za letovanje

Recimo, u agenciji „Travelend“, koja je specijalizovana za Halkidiki, mesta nema sve do 9. septembra. Svi apartmani u septembru su, kažu, prodati u poslednjih mesec dana. Povoljno letovanje i dalje može da se nađe, kao što je 10 noćenja (sa polaskom 30. avgusta) u vili „Panorama“ (u Pefkohoriju) za 280 evra za dve osobe.

I u „Kontiki travelu“ mogu da se pronađu aranžmani sa popustom. Trenutno je prekrasno grčko ostrvo Lezbos na promociji. Naime, svi turisti koji uplate aranžman za Lezbos dobijaju popust od 100 evra. Inače, paket-aranžman za Lezbos košta od 435 evra. Ipak, hit ovog leta je Akaba i opušten odmor na Crvenom moru, uz mogućnost izleta do Jerusalima i fascinantne Petre. Letovanje u Jordanu košta od 369 evra.
U „Robinzonu“ redovno objavljuju specijalne ponude, pa njihov sajt treba pregledati svakodnevno. Na ovakva, povoljna letovanja mogu da odu samo oni koji su spremni za - niski start. Proteklih dana, recimo, nudili su 10 dana (u špicu sezone) na Krfu i autobuski prevoz za 199 evra.

Slično razmišljaju i u „Turist trejdu“, pa onima koji su u poslednjem trenutku odlučili da letuju nude kratke odmore poput sedam dana u Vrasni sa prevozom za 99 ili na Tasosu za 109 evra. Mladima preporučuju Zakintos s polaskom 21. avgusta za 209 evra (10 noćenja i prevoz).

Oni koji žele da na more odu avionom i letuju u hotelu u velikom stilu treba da pogledaju sajt „Argusa“, jer se u „ultra last ponudi“ redovno nalazi Hurgada, gde kompletan paket-aranžman (avion i polupansion) košta 239 evra. I pored političkih turbulencija u Egiptu, naši turisti nisu imali nikakvih problema na Crvenom moru, a zahvaljujući niskim cenama i dobroj usluzi put Hurgade svakodnevno odlaze čarteri sa aerodroma „Nikola Tesla“.

„Argus“ u ponudi ima i mesto Sarimsakli - tursko letovalište na Egejskom moru koje je poznato po prelepoj prirodi i fantastičnim plažama. Cene aranžmana su od 219 evra za autobuski prevoz, polupansion i osiguranje za letovanje krajem avgusta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
last minut turizam turisti putovanja putovanje odmor letovanje more

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana