Tekst objavljen: 28.08.2014 13:30        


Crédit Agricole banka Srbija je u saradnji sa kompanijom AMAN svim svojim klijentima vlasnicima bilo koje platne kartice Crédit Agricole banke obezbedila popust od 5% na sve artikle koji nisu već na akciji, prilikom plaćanja robe u prodajnim objektima AMAN.

Crédit Agricol: Karticama 5% popusta u Aman marketima

Svi klijenti Crédit Agricole banke moći će da svoje kupovine u 150 maloprodajna objekta kompanije AMAN obave još povoljnije već od ovog vikenda, a sve što je potrebno je da plaćanje izvrše nekom od Dina, Visa ili Mastercard karticama Crédit Agricole banke i popust će im automatski biti obračunat.

Pored AMAN marketa, vlasnici platnih kartica Crédit Agricole imaju brojne popuste i na prodajnim mestima najrazličitijih delatnosti, počevši od ugostiteljstva i turizma, do kulture i obrazovanja.

Trenutno je AMAN vodeći domaći trgovinski lanac u Beogradu a sedmi u Srbiji, što ukazuje na popularnost obavljanja svakodnevnih kupovina baš u ovim marketima.

Popust se ne odnosi na robu na akciji i akciznu robu koja podrazumeva sveže meso, duvan, štampu, jaka alkoholna pića i osnovne životne namirnice.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana