Tekst objavljen: 26.08.2014 13:01        


Crédit Agricole banka Srbija tradicionalno učestvuje na Letnjoj poljoprivrednoj školi u organizaciji Kluba paora 100P plus, koja se ove godine završava 26. avgusta demonstracijom rada poljoprivrednih mašina, takozvanim malim SPIT-om za oko 200 poljoprivrednika u Somboru.

Crédit Agricole na 9. Letnjoj poljoprivrednoj školi

Specijalizovani bankarski savetnici za poljoprivredu Crédit Agricole banke će sve vreme manifestacije biti dostupni poljoprivrednicima i davati stručne savete u vezi sa najpovoljnijim investicionim ponudama kako za poljoprivrednu mehanizaciju, tako i za opremu.

Paket za mlade farmere koji je dostupan svim mladim poljoprivrednicima do 35 godina života i dalje predstavlja najatraktivniji deo ponude Credit Agricole jer omogućava da uz znatno povoljnije kamatne stope farmeri odaberu finansijski aranžman koji im najviše odgovara. U zavisnosti od protreba na raspolaganju su: kratkoročni kredit za obrtna sredstva, kredit za trajna obrtna sredstva, kredit za osnovna sredstva za kupovinu mehanizacije ili kredit za osnovna sredstva za kupovinu zemljišta. Paket za mlade farmere i Agro paket za e-bank i kartice dostupni su bez provizije za održavanje.

U filijalama Crédit Agricole banke širom Srbije svi zainteresovani mogu dobiti preciznije informacije od svojih bankarskih savetnika o Paketu za mlade farmere kao i o ostalim proizvodima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana