Tekst objavljen: 19.05.2014 16:47        


Crédit Agricole banka Srbija - Banka partner 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu predstaviće specijalnu ponudu namenjenu ulaganju mladih poljoprivrednika u razvoj agro biznisa.

Credit Agricole partner poljoprivrednog sajma u NS

„Crédit Agricole Srbija će kao vodeća banka u održivom razvoju poljoprivrede u Srbiji na predstojećem sajmu poljoprivrede ponuditi specijalne uslove za finansiranje za mlade poljoprivrednike u vidu Paketa za mlade farmere, kako bi na taj način dala svoj doprinos razvoju poljoprivredne proizvodnje, prerade i distribucije, kao i podstakla razvoj porodičnih gazdinstava u Srbiji“ izjavila je Marija Marić-Mitrović, Član Izvršnog odbora i Rukovodilac za korporativno i poljoprivredno bankarstvo u Crédit Agricole Srbija.

Nastavljajući ciklus edukativno poslovnih susreta, Crédit Agricole banka Srbija će, tradicionalno, organizovati konferenciju „Vaš partner za održivi razvoj agrobiznisa“ na kojoj će biti predstavljeni trendovi podrške mladim poljoprivrednicima iz EU, inovativni sistemi za korišćenje savremenih tehnologija u poljoprivredi kao i praksa Crédit Agricole grupe u dugogodišnjoj podršci mladim stručnjacima koji se bave poljoprivredom, kao i samostalnim učesnicima u agrobiznisu, preduzetnicima distributerima repromaterijala i opreme.

Detaljnije uslove finansiranja, preliminarno odobrenje kredita za poljoprivrednu mehanizaciju kao i druge informacije, klijenti mogu da dobiju na štandu Crédit Agricole banke Srbija, u hali 1 u toku trajanja Poljoprivrednog sajma, kao i na svim drugim mestima na Sajmu gde se nalaze zvanične oznake banke kao i kod prodavaca agromehanizacije – partnera Banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole banka Kredi Agrikol

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana