Tekst objavljen: 13.03.2014 15:18        


Crédit Agricole banka je za beogradski sajam automobila „BG Car Show“ pripremila specijalnu ponudu za kreditiranje kupovine novih automobila koja će važiti do 31. maja 2014.

Credit Agricole: Specijalna ponuda za sajam automobila

Najatraktivniji deo ponude čine proizvodi indeksirani u evrima, jer se nominalne kamatne stope, u zavisnosti od perioda otplate, kreću od 5.90% (EKS od 7.50%) do 7.95% (EKS od 8.92%). Krediti se odobravaju sa rokom otplate od 36 do 84 meseca.

Kod svih kredita indeksiranih u evrima minimalno učešće klijenta iznosi 30%, administrativni trošak je 1.5% i ne postoje troškovi prevremene otplate kredita. Bez obzira na koji tip kredita se odluči, klijent nema obavezu prebacivanja zarade u Crédit Agricole banku.

Novina u ponudi je dinarski auto kredit koji se odobrava bez učešća i uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 15.45% (EKS od 22.64) i uz rok otplate do 72 meseca. Obrada zahteva iznosi 1.5% i nema troškova prevremene otplate.

Ponudu auto kredita zaokružuje depozitni auto kredit indeksiran u evrima sa kamatnom stopom koja iznosi od 3.51% (EKS od 12.86%) do 5.51% i zavisi od visine depozita koji može biti u rasponu od 31% do 100% od vrednosti vozila. Trošak obrade kredita je 1%.

Tokom trajanja sajma klijenti ne moraju ići u banku, već mogu podneti zahtev za kredit i dobiti odobrenje direktno na sajmu. Na ovaj način, Crédit Agricole banka obezbeđuje sveobuhvatnu, brzu i modernu uslugu sa ciljem da odgovori na sve zahteve klijenata zainteresovanih za auto kredite.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana