Tekst objavljen: 11.02.2014 12:45        


Evropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE) i ProCredit banka potpisali su ugovor o kreditu od 15 miliona evra, namenjenih kreditiranju malih i srednjih preduzeća (MSP) u Srbiji.

EFSE proširuje saradnju sa  ProCredit bankom Srbija

Zahvaljujući ovom aranžmanu, ProCredit banka će domaćim privrednicima omogućiti da dođu do potrebnih dugoročnih sredstava neophodnih za realizaciju planiranih investicija.

Kao deo međunarodne ProCredit grupe, ProCredit banka je u svom poslovanju posvećena kreditiranju privrede i poljoprivredne proizvodnje, u čemu je jedna od vodećih banka na domaćem tržištu.

“EFSE i ProCredit banka su dugogodišnji partneri”, izjavila je Monika Beck, predsedavajuća Odbora direktora EFSE-a. “ProCredit banka je dokazala da se odlično uklapa u misiju EFSE-a, posebno kada je reč o povećanju dostupnosti sredstava svojoj ciljnoj grupi u Srbiji”.

“Kao pouzdan partner malih i srednjih preduzeća u Srbiji, naša banka se od uvek trudila da privrednicima omogući najpovoljnije kreditne linije, kao i stalnu stručnu podršku kako bi time, na pravi način, doprineli daljem razvoju njihovog poslovanja, jačanju konkurentskih prednosti i otvaranju novih radnih mesta. Upravo iz tog razloga, već godinama uspešno sarađujemo sa EFSE. Najnoviji ugovor koji smo potpisali na najbolji način govori o našem zadovoljstvu ovom saradnjom, kao i o činjenici da u oblasti podrške srpskoj privredi delimo iste ciljeve”, istakla je Svetlana Tolmačeva Dingarac, predsednik Izvršnog odbora ProCredit banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
procredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana