EUR 117,58 USD 103,44 CHF 110,44

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 10.07.20. :: 117.5900 rsd

Tekst objavljen: 19.02.2014 13:05        


Banca Intesa snizila je kamatnu stopu na Intermezzo keš kredit u dinarima, jedinstveni zajam na tržištu koji nudi mogućnost odlaganja plaćanja mesečne rate.

Inteza snizila kamatnu stopu na Intermeco keš kredite

Ovaj kreditni model biće do 30. aprila ove godine dostupan svim klijentima Banke sa nominalnom kamatnom stopom od 19,89 odsto na godišnjem nivou. Kamatne stope korigovane su i za građane koji nisu klijenti banke.

„Intermezzo keš kredit osmišljen je kao odgovor na specifične potrebe građana imajući u vidu povećanu ekonomsku neizvesnost u kojoj su klijenti sve oprezniji u pogledu zaduživanja. Rukovodeći se odgovornim odnosom prema klijentima Banca Intesa ne samo da razvija finansijska rešenja koja izlaze u susret njihovim stvarnim potrebama, već i prateći signale tržišta koristi svaku priliku da ih učini što pristupačnijim.“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

Intermezzo keš kredit pored pauziranja u izmirivanju mesečne rate do pet puta u toku celokupnog perioda otplate građanima nudi besplatno osiguranje u slučaju gubitka posla. Dinarski model zajma odobrava se u maksimalnom iznosu do 750.000 dinara sa rokom otplate do 60 meseci, koji može biti produžen u skladu sa brojem odloženih rata. Banca Intesa plasira Intermezzo Keš kredit u dinarima bez žiranata i depozita.Takođe, Banca Intesa je u istom periodu snizila kamatnu stopu i na kredite za refinansiranje u dinarima namenjene klijentima koji ne primaju zaradu preko Banke. Osim što omogućava objedinjavanje finansijskih obaveza po tekućem računu, kreditnim karticama i kreditima ovaj kreditni model takođe nudi i opciju pozajmice u gotovini.

Dinarski model kredita za refinansiranje odobrava bez naknade za obradu kreditnog zahteva i uz kamatnu stopu od 10,04 odsto plus šestomesečni belibor, na godišnjem nivou, koja je fiksna u prva 24 meseca otplate. Ova pozajmica plasira se bez žiranata, sa rokom otplate do 100 meseci i uz mogućnost uvođenja grejs perioda u trajanju od 3 ili 6 meseci.

Dinarski model kredita za refinansiranje dostupan je u maksimalnom iznosu do 1.000.000 dinara.


2 komentara

  1. User image
    vladimir zdravkovic 03.10.2015 0:58

    kako da ostvarim pravo na intermezo kes kredit

  2. User image
    Natalija 06.10.2017 22:00

    Kako se ostvaruje kes kredit?

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
inteza banka intesa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana

Prosečna ocena: 4.18

ostavite komentar