Tekst objavljen: 03.03.2014 14:36        


Crédit Agricole banka Srbija je pripremila dinarski gotovinski kredit sa nepromenljivom mesečnom ratom, uz fiksnu kamatnu stopu od 17,95%, grejs period do 3 meseca i period otplate do 72 meseca.

Kredi agrikol nudi Dinarski keš kredit sa fiksnom ratom

Klijenti koji apliciraju za ovaj proizvod nemaju obavezu prebacivanja zarade u Credit Agricole banku, kredit se odobava bez depozita i uz jako jednostavnu proseduru.

Ovaj kredit sa fiksnom ratom u dinarima namenjen je kako klijentima kojima je potreban dodatni novac tako i klijentima koji žele da refinansiraju neke od postojećih obaveza u drugim bankama (gotovinski kredit, kreditna kartica, dozvoljeni minus i sl.).

Nominalna kamatna stopa na godišnjem nivou je od 17.95% (EKS od 22.50%), a troškovi obrade zahteva su 1.5% za klijente sa zaradom u Banci odnosno 2% za ostale klijente, a kredit se u bilo kom trenutku može potpuno ili delimično prevremeno otplatiti bez ikakvih dodatnih troškova.

Kredit je prvenstveno namenjen klijentima koji imaju potrebu za finansijskom sigurnošću i niskim i predvidivim mesečnim troškovima, obzirom da je mesečna rata fiksna u dinarima, i ne zavisi ni od inflacije ni od kretanja kursa evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    ilija neskovic 18.07.2015 13:43

    postovani,potrebne informacije o kreditu kod vas za refinansiranje obaveza u drugoj banci.Potreban iynos do 1200000 rsd,na maksimalno moguc period,radim u prosveti za stalno,do starosne penzije mi je preostalo 4,5 godina

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole Kredi Agrikol

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana