Tekst objavljen: 17.04.2014 12:21        


Dvanaesta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke otvorena je danas u Vršcu. Novu ekspozituru najveće ruske banke otvorili su Dušan Mihailović, direktor prodaje Sberbanke Srbije, gradonačelnik Vršca Čedomir Živković i Ilija Sekulić, direktor Regionalnog centra Sberbanke Srbije.

Nova ekspozitura Sberbanke u Vršcu

Dušan Mihailović je prilikom otvaranja rekao da je Vršac jedan od najstarijih gradova u Južno - banatskom okrugu, poznat po dobro razvijenoj industriji, posebno u oblasti farmacije, proizvodnje vina, konfekcije i tekstila.

"Južno – banatski okrug ima vrlo dobar potencijal za razvoj i to je razlog zašto proširujemo naše poslovanje u ovom delu Vojvodine. Verujemo da Vršačka industrija ima budućnost kvalitetnog poslovanja i mi ćemo u potpunosti podržati sve kompanije koje posluju na tom području. Vršac se smatra jednim od najznačajnijih centara poljoprivrede u ovoj regiji sa više od 50.000 hektara obradive i vrlo plodne zemlje. U ovoj oblasti Sberbanka ima dragoceno iskustvo i jedinstvene bankarske proizvode i iskustvo i znanje sa ruskom tržišta će se koristiti u bankarskom poslovanju takođe ovde u Vojvodini, sa ciljem pružanja najboljih mogućih uslova za kredite svim klijentima," naglasio je Mihailović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbanka Sberbank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana