Tekst objavljen: 05.03.2014 16:20        


Ljubitelji EXIT festivala i ove godine imaju mogućnost da od 5. marta do 16. maja, u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara za EXIT i po 6.990 dinara za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara sve do 30. juna!

OTPočni avanturu, uz OTPlatu EXIT karte na rate!

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu EXIT festivala odgovara, kada i koliko požele. Stigne plata - uplati ratu! Dobiješ džeparac - uplati ratu! Prolaziš pored banke - uplati ratu! Legne ti stipendija - uplati ratu!

Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT i EXIT AVANTURU može se otvoriti do 16. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, koja iznosi minimun 1.300 dinara, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je kranji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet ulaznica za EXIT ili EXIT AVANTURU, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice od 8. jula na zamenskom mestu EXIT festivala.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
exit OTP banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana