Tekst objavljen: 25.11.2013 10:59        


UniCredit Banka je građanima predstavila proizvod Recept za keš, dinarski keš kredit sa osiguranjem koji klijentima obezbeđuje pogodnosti kao što su veći iznos kredita, duži period otplate i osiguranje koje im pruža zaštitu od nepredviđenih okolnosti.

Recept za keš kredit UniCredit Banke

Dinarski keš kredit sa osiguranjem se odobrava stalno zaposlenim licima i penzionerima, bez učešća i depozita, u maksimalnom iznosu do 1.000.000 dinara. Period otplate kredita zavisi od toga da li će se klijenti opredeliti da kredit otplaćuju po fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi i kreće se do 10 godina. Nominalna kamatna stopa, u slučaju izbora varijabilnog metoda obračuna, se formira kao zbir vrednosti tromesečnog BELIBOR-a i margine koja se kreće od 4,90% godišnje.

Sa druge strane, ukoliko bi se klijent opredelio za fiksni metod, nominalna kamatna stopa bi se kretala od 16% na godišnjem nivou. Ukoliko se klijent opredeli da kredit u iznosu od 350.000 dinara otplaćuje po varijabilnoj kamatnoj stopi, na period od 10 godina, efektivna kamatna stopa iznosi 17,63% na godišnjem nivou, dok je mesečna rata oko 5.634,08 dinara mesečno.

Pored toga, ovaj kredit klijentima obezbeđuje dodatnu sigurnost i kontinuitet u otplati u slučajevima da ostanu bez posla ili su usled zdravstvenih problema onemogućeni da obavljaju poslovne aktivnosti. Naime, ukoliko korisnik kredita ostane bez posla, osiguravajuća kuća će pokrivati njegovu ratu do 12 meseci u kontinuitetu, maksimalno do tri puta u toku perioda otplate kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit banka unikredit banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana