Tekst objavljen: 13.08.2014 13:00        


Nakon dva meseca trajanja programa realizacije subvencionisanih kredita iz programa Vlade Republike Srbije namenjenih privredi, Sberbanka Srbije je opravdala poverenje značajnog broja kompanija u Srbiji, plasirajući skoro 4,5 milijarde dinara subvencionisanih kredita.

Sberbanka Srbije – pouzdan partner privrede u Srbiji

U istom periodu, banka je zauzela vodeću poziciju u ukupnom iznosu trenutno podnetih zahteva. Trenutno Sberbanka Srbije u procesu odobrenja ima skoro 25% od ukupnog iznosa zahteva za subvencionisane kredite podnetih od strane kompanija u Srbiji.

“Privrednici su još jednom prepoznali Sberbanku kao dugoročnog partnera i snažnu finansijsku instituciju spremnu da svojim klijentima pruži potrebnu podršku i bude pouzdan oslonac za dalji razvoj biznisa. što smo najavili na početku, uspeli smo da zauzmemo jednu od vodećih pozicija u programu subvencionisanih kredita. Drago nam je da su privrednici na najbolji način uvideli naše napore i da zbog toga Sberbanka trenutno ima najviše podnetih zahteva za subencionisane kredite u odnosu na sve banke koje se nalaze u programu. Sa istim ciljem ostaćemo posvećeni ovom programu do samog kraja uz nastojanje da svi zahtevi budu procesuirani na efikasan i profesionalan način, a time i klijenti zadovoljni uslugom naše Banke”, izjavio je Dušan Radičević, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije.

Subvencionisani krediti namenjeni privredi za održavanje likvidnosti, finansiranje trajnih obrtnih sredstava i refinansiranje kredita kod iste banke, odobravaju se u dinarima sa rokom vraćanja do 18 meseci, od čega je period počeka najviše do šest meseci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana