Tekst objavljen: 26.05.2014 10:45        


Sberbanka Srbije je pripremila specijalnu ponudu kredita za poljoprivredu koja će biti aktuelna za vreme Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu i u promotivnom periodu nakon njega.

Specijalni uslovi za poljoprivredne kredite Sberbanke

Miodrag Stojanović, mikro segment menadžer Sberbanke Srbije objašnjava:

”U pitanju je kredit za kupovinu poljoprivredne mehanizacije indeksiran u evrima, koji banka u periodu od 15.05.2014 do 15.06.2014 nudi po specijalnim uslovima, bez troška obrade kredita, po atraktivnoj kamatnoj stopi i sa rokom otplate do 60 meseci. Pored ove specijalne ponude, Naša banka poljoprivrednicima nudi i subvencionisane poljoprivredne kredite koji su namenjeni razvoju ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva i cvećarstva, ulaganjima u poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, kao i razvoju stočarstva. Rok otplate kredita je do 36 meseci, krediti su u dinarima a kamatna stopa iznosi 6%, odosno 4% ukoliko je namena kredita razvoj stočarstva.“

Sberbanka Srbije poziva sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da posete njen štand na 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, do 26.05, kako bi se uverili u sve pogodnosti koje im pruža specijalna ponuda kredita. Kreditni eksperti banke im stoje na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, savete i objašnjenja kako bi zajednički došli do rešenja svih potreba i problema koji su u ovom trenutku aktuelni u poljoprivredi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana