Tekst objavljen: 21.01.2014 15:22        


Evropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE) i UniCredit Banka Srbija potpisali su Ugovor o kreditu u iznosu od 15 miliona evra. Sredstva su namenjena daljem jačanju kreditne podrške kada je u pitanju poslovanje sa stanovništvom i to u delu stambenog kreditiranja i kreditiranja poboljšanja uslova stanovanja.

UniCredit Banka i EFSE potpisali ugovor o kreditu

Ovo je drugi ugovor o saradnji koji su u poslednjih godinu dana potpisali EFSE i UniCredit Banka, a koji će omogućiti odobravanje više od 400 novih kredita.

UniCredit Banka je jedna od vodećih banaka u Srbiji koja zauzima treću poziciju na tržištu kada je u pitanju ukupna aktiva. Nudeći širok spektar proizvoda i usluga, banka iz godine u godinu, uvećava svoju bazu klijenata, koja trenutno premašuje 200.000 klijenata fizičkih lica. Više od polovine svih stambenih kredita i kredita za adaptaciju i rekonstrukciju odobreni su klijentima koji žive van Beograda.

“Naše partnerstvo sa UniCredit Bankom se kontinuirano razvija. Veoma smo zadovoljni što nastavljamo da nadograđujemo našu već dobru saradnju i što doprinosimo daljem jačanju kreditne podrške banke za dugoročno stambeno kreditiranje i kreditiranje poboljšanja uslova stanovanja”, izjavila je Monika Bek, predsedavajuća Borda direktora EFSE-a.

“Sa svojom širokom mrežom ekspozitura, UniCredit Banka je u mogućnosti da svojim uslugama pokrije teritoriju cele zemlje i tako suštinski doprinese razvojnim ciljevima finansiranja u Srbiji. Sve ovo UniCredit Banku čini izuzetnim partnerom u ostvarivanju naše misije da poboljšamo uslove stanovanja u zemljama u kojima je EFSE prisutan”.

Klaudio Ćezario, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija izjavio je: “Potpisivanjem drugog ugovora sa EFSE fondom u poslednjih godinu dana, samo potvrđujemo našu dosadašnju uspešnu saradnju. Ova kreditna linija će nam omogućiti da dodatno ojačamo našu podršku stanovništvu kada je u pitanju obezbeđivanje životnog prostora, što predstavlja jedan od glavnih izazova sa kojima se mlade osobe i ljudi u srednjim godinama suočavaju, ne samo u Srbiji, već i u celom svetu.”

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unikredit UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana