Tekst objavljen: 25.02.2014 15:17        


Idući u korak sa svetskim trendovima UniCredit Banka je u ponedeljak 24. februara, otvorila vrata svoje najsavremenije ekspoziture u Srbiji. Njen dizajn i funkcionalnost usklađeni su sa rezultatima istraživanja sprovedenih na nivou čitave UniCredit Grupe koja su težila da identifikuju one vrednosti koje su za klijente jedne banke najvažnije.

UniCredit Banka: novi, savremeniji model bankarstva

Upravo na osnovu ovih rezultata kreiran je prostor koji nikako nije standardan, a namenjen je kako fizičkim licima, tako i malim i srednjim preduzećima. Uslužni model u ekspozituri je u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno pospeši njihovo zadovoljstvo i skrati vreme od njihovog ulaska do izlaska iz ekspoziture. Nova ekspozitura UniCredit Banke nalazi se Ulici Španskih boraca 3.

Klaudio Ćezario, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija je ovom prilikom izjavio: “Veoma sam ponosan što mogu da kažem da danas u Beogradu, samo dve nedelje nakon što je UniCredit Grupa otvorila novu ekspozituru u Milanu zasnovanu na sličnom konceptu, i mi u Beogradu predstavljamo potpuno drugačiji, savremeniji model bankarstva. Naša nova ekspozitura predstavlja tek prvi korak ka potpunoj implementaciji vizije naše matične grupacije koja planira da u naredne tri godine u potpunosti promeni svest klijenata kada su bankarske usluge u pitanju.”

Ono što ovu ekspozituru čini posebnom svakako je servisni model koji omogućava klijentima da sve bankarske operacije, bilo da se radi, recimo, o domaćim ili međunarodnim plaćanjima, podnošenju zahteva za gotovinski ili stambeni kredit, ponovnom izdavanju kreditne kartice, ili nekoj drugoj bankarskoj transakciji, obave kod jednog zaposlenog, bez prelaska sa jednog šaltera na drugi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Klijenti u ovoj ekspozituri imaju direktan kontakt sa svojim savetnicima, što znači da su eliminisane sve fizičke prepreke, kao što su stakla na šalterima ili žute linije koje označavaju granicu do koje klijent može da priđe. Pored vrhunskog dizajna enterijera, ekspozitura je opremljena i najmodernijim uređajima koji klijentima omogućavaju da brže i jednostavnije obave pojedine bankarske transakcije.

QMS System je uveden kako bi eliminisao mogućnost stvaranja gužve i kreiranje redova. U ekspozituri se nalaze i multifunkcionalni bankomat, kao i tablet uređaj koji klijentima omogućava da se povežu sa svojim e-banking nalogom, provere stanje na svom računu, informišu o proizvodima i uslugama banke, ili se zabave, čitajući vesti.

Pored toga, u ovoj ekspozituri je obezbeđena i internet konekcija, tako da klijenti mogu i sa svojih uređaja da se povežu na Wi-Fi mrežu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unikredit UniCredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana