Tekst objavljen: 25.07.2014 15:33        


UniCredit Banka je početkom ove nedelje preselila ekspozituru u Požarevcu, sa Tabačke čaršije broj 13 na lokaciju u njenoj neposrednoj blizini, na Trg Radomira Vujovića 12. Klijenti UniCredit Banke u ovom gradu mogu da u novim, modernijim prostorijama, iskoriste sve prednosti koje im pruža savremeni model bankarstva.

UniCredit: Požarevačka ekspozitura na novoj lokaciji

Požarevac je među prvim gradovima u kojem je, u skladu sa savremenim svetskim trendovima, UniCredit Banka otvorila ekspozituru usklađenu sa konceptom budućeg poslovanja. Nestandardni dizajn i funkcionalnost novog prostora su prednosti koje tokom boravka u banci klijentima pružaju osećaj kućne i prijatne atmosfere.

U okviru novog prostora otvorena je i „Zona 24“ koja klijentima omogućava da u bilo koje doba dana ili noći podignu novac u zatvorenom, obezbeđenom prostoru.

Uslužni model požarevačke ekspoziture je u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno pospeši njihovo zadovoljstvo i skrati vreme od njihovog ulaska do izlaska iz prostorija banke. Pored toga, kako bi dodatno unapredili interakciju zaposlenih i klijenata, sve prepreke, kao što su na primer staklo na šalteru ili žuta linija, su uklonjene.

Dragan Kuzmanović, šef ekspoziture UniCredit Banke u Požarevcu je izjavio: „Veoma sam zadovoljan što je baš Požarevac izabran kao jedan od prvih gradova u kojima naša banka primenjuje savremeni koncept bankarstva. Pored novina koje se odnose na uslužni model, našim klijentima smo omogućili da na novoj lokaciji sve transakcije obavljaju u prostranijem i bolje opremljenom prostoru. Ovo je samo jedan od načina da im se zahvalimo na snažnom partnerstvu koje smo gradili svih ovih godina.“

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana