Tekst objavljen: 25.07.2014 15:33        


UniCredit Banka je početkom ove nedelje preselila ekspozituru u Požarevcu, sa Tabačke čaršije broj 13 na lokaciju u njenoj neposrednoj blizini, na Trg Radomira Vujovića 12. Klijenti UniCredit Banke u ovom gradu mogu da u novim, modernijim prostorijama, iskoriste sve prednosti koje im pruža savremeni model bankarstva.

UniCredit: Požarevačka ekspozitura na novoj lokaciji

Požarevac je među prvim gradovima u kojem je, u skladu sa savremenim svetskim trendovima, UniCredit Banka otvorila ekspozituru usklađenu sa konceptom budućeg poslovanja. Nestandardni dizajn i funkcionalnost novog prostora su prednosti koje tokom boravka u banci klijentima pružaju osećaj kućne i prijatne atmosfere.

U okviru novog prostora otvorena je i „Zona 24“ koja klijentima omogućava da u bilo koje doba dana ili noći podignu novac u zatvorenom, obezbeđenom prostoru.

Uslužni model požarevačke ekspoziture je u potpunosti prilagođen klijentima i ima za cilj da maksimalno pospeši njihovo zadovoljstvo i skrati vreme od njihovog ulaska do izlaska iz prostorija banke. Pored toga, kako bi dodatno unapredili interakciju zaposlenih i klijenata, sve prepreke, kao što su na primer staklo na šalteru ili žuta linija, su uklonjene.

Dragan Kuzmanović, šef ekspoziture UniCredit Banke u Požarevcu je izjavio: „Veoma sam zadovoljan što je baš Požarevac izabran kao jedan od prvih gradova u kojima naša banka primenjuje savremeni koncept bankarstva. Pored novina koje se odnose na uslužni model, našim klijentima smo omogućili da na novoj lokaciji sve transakcije obavljaju u prostranijem i bolje opremljenom prostoru. Ovo je samo jedan od načina da im se zahvalimo na snažnom partnerstvu koje smo gradili svih ovih godina.“

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana