Tekst objavljen: 03.04.2014 15:51        


UniCredit Banka je, u prvom kvartalu 2014. zabeležila značajan rast u segmentu gotovinskih kredita kako kada je u pitanju ukupan broj, tako i kada je u pitanju ukupan iznos odobrenih kredita. Naime, broj odobrenih kredita u prvom kvartalu je za preko 30% premašio broj odobrenih kredita u istom periodu 2013. Oko 99 posto činili su dinarski krediti.

UniCredit: Značajan rast tražnje za „Receptima za keš“

Ovom rastu je u velikoj meri doprinelo i dodatno unapređivanje ponude banke, kao i uključivanje u ponudu „Recepata za keš“ koji zadovoljavaju ukuse i najprobirljivijih klijenata. Tako klijenti, u zavisnosti od svojih potreba, mogu da izaberu ili Recept za dinarski keš, koji se odobrava u većem iznosu i sa dužim periodom otplate, ili za keš indeksiran u evrima.

Recept za dinarski keš sa osiguranjem, pored toga što sa sobom ne nosi rizik od promene kursa, klijentima obezbeđuje sigurnost i kontinuitet u otplati u slučajevima da ostanu bez posla ili su usled zdravstvenih problema onemogućeni da obavljaju poslovne aktivnosti. Naime, ukoliko korisnik kredita ostane bez posla, osiguravajuća kuća će pokrivati njegovu ratu do 12 meseci u kontinuitetu, maksimalno do tri puta u toku perioda otplate kredita.

Pored gubitka posla, osiguranje pokriva i privremenu sprečenost za rad kao posledicu nesrećnog slučaja, trajni invaliditet od 50% do 100% nastao kao posledica nesrećnog slučaja ili teže bolesti. Ovaj kredit se odobrava bez učešća i depozita, u maksimalnom iznosu od 1.000.000 dinara, na period otplate do 120 meseci. Nominalna kamatna stopa se formira kao zbir tromesečnog BELIBOR-a i margine od 5,5% godišnje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit unikredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana