Tekst objavljen: 28.02.2014 14:30        


UniCredit Banka je, u skladu sa zahtevima svojih klijenata i trenutnim uslovima na tržištu, smanjila nominalnu kamatnu stopu za dozvoljeno prekoračenje na 24,9% na godišnjem nivou za stalno zaposlena lica, odnosno na 23,9% godišnje za penzionere.

Unikredit smanjila kamatnu stopu na dozvoljeni minus

Dodatno smanjenje kamatne stope, koje obuhvata kako postojeće, tako i nove klijente, UniCredit Banku je svrstalo među najkonkurentnije na tržištu kada je ovaj proizvod u pitanju. Pored toga, kako bi izašla u susret klijentima kojima je potrebna podrška da nadomeste privremeni manjak u budžetu, banka im je omogućila da iznos dozvoljenog prekoračenja, do 12.000 dinara, koriste bez obračuna bilo kakve kamate.

Dozvoljeno prekoračenje po računu se odobrava klijentima koji imaju stalna primanja u visini jedne mesečne zarade ili penzije, na period od godinu dana.

Ovaj proizvod klijentima pruža neophodnu sigurnost, s obzirom na to da su im odobrena sredstva na raspolaganju, u slučaju da se za njima ukaže potreba, a da ne moraju da ih iskoriste. Kamatna stopa za korišćenje dozvoljenog prekoračenja se obračunava na dnevnom nivou i to ne na celokupan odobreni iznos, već samo na iznos iskorišćenih sredstva.

Na primer, ukoliko se klijent opredeli da koristi dozvoljeno prekoračenje po računu u iznosu od 50.000 dinara, na period od 12 meseci, efektivna kamatna stopa bi iznosila 28,68% godišnje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit unikredit dozvoljeni minus kamate na minus nedozvoljeni minus

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana