Tekst objavljen: 11.03.2014 14:19        


Povodom predstojećeg Sajma automobila, kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje pripremila je posebne pogodnosti svima koji se uključe u program kasko osiguranja

Wiener: Popusti i pokloni uz polise kasko osiguranja

· 20% sajamskog popusta na kasko osiguranje za nova vozila;
· Uz kasko osiguranje zaključeno na minimum 2 godine – poklon polisa Pomoć na putu, i polisa Osiguranja vozača i putnika od autonezgode
· Uz kasko osiguranje zaključeno na godinu dana - poklon polisa Osiguranja vozača i putnika od autonezgode
*Pogodnosti gratis polise važe tokom prve godine osiguranja.

Polisa Pomoć na putu obezbeđuje pokriće troškova u slučaju da je osigurano vozilo dospelo u nevozno stanje ili je nepodobno za dalju sigurnu vožnju. Pokriveni su rizici nastali usled kvara, oštećenja, uništenja, krađe, nesrećnog slučaja i to na teritoriji cele Evrope.

Obuhvata organizaciju pomoći, pokriće troškova prenoćišta korisnika, popravke vozila u slučaju manjeg kvara, troškova parkiranja (ležarine posle saobraćajne nezgode), pokriće troškova nastavka putovanja korisnika i iznajmljivanja zamenskog vozila.

Osiguranje vozača i putnika od autonezgode (osiguranje vozača, putnika i radnika za vreme upravljanja i vožnje motornim i drugim vozilima) podrazumeva.ugovorenu osiguranu sumu od 100.000 dinara u slučaju smrti usled nezgode, a 200.000 za slučaj invaliditeta usled nezgode.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Wiener Stadtische kasko osiguranje auto kasko osiguranje kasko

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana