Zvanični kurs Evra za dan 07.05.21. :: 117.5814 rsd
Tekst objavljen: 06.07.2019 18:00        


Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna za svoje klijente i predstavnike medija, organizovala ekskluzivnu promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od najatraktivnijih ekspozitura u svojoj poslovnoj mreži

Intesa otvorila svoja vrata za ljubitelje pisane reči i promovisala knjigu Mirjane bobić Mojsilović

U prepunoj ekspozituri banke naša poznata spisateljica i slikarka predstavila je svoje ostvarenje i potpisivala primerke knjige za sve goste.

Ekspozitura u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru je poslednja u nizu koju je Banca Intesa otvorila u Beogradu u okviru projekta transformacije svoje poslovne mreže, čiji je cilj uvođenje novog servisnog modela i potpuno novog koncepta u radu sa klijentima. Počev od izgleda i funkcionalnosti, preko dobrodošlice na ulazu i usluge ličnog savetnika, do radnog vremena, ova ekspozitura je prilagođena potrebama klijenata i njihovom životnom stilu. 

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Organizovana je u skladu sa najnovijim standardima međunarodne bankarske grupe Intesa Sanpaolo u okviru koje posluje Banca Intesa i idejom da je ekspozitura mesto susreta sa klijentima, prostor u kojem su im dostupni i drugi, nebankarski sadržaji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
mirjana bobić mojsilović promocija knjige banca intesa pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana