Tekst objavljen: 22.01.2020 11:55        


Podigneš kredit i čeka te pametni telefon!

Kada se sreća osmehne: Akcija Addiko banke Red Friday 24. januara

Ukoliko uđete u petak 24. januara u bilo koju poslovnicu Addiko banke uzmete keš kredit ili refinansirate svoje obaveze po specijalnim uslovima koji važe samo taj dan, čeka vas pametni telefon!

Ukratko to bi bila suština akcije Red Friday Addiko banke, koja je odlučila da baš ovog petka, ponovo bude na vašoj strani! Akcija se sprovodi u svim poslovnicama Addiko banke širom Srbije, a uslovi su jednostavni tako da je na vama dosta lagan izbor.

Ako vam nedostaje novac, sada je momenat da u Addiko banci podignete keš kredit, i čeka vas pametni mobilni telefon. Pored toga, u petak, 24. januara, možete i da refinansirate svoja dugovanja, a Addiko banka i u tom slučaju na poklon daje pametni telefon. 

- Ponuda važi za gotovinske i kredite za refinansiranje, uz uslov da iznos keša ili iznos refinansiranja u drugim bankama, plus dodatni keš, budu veći od 300.000 dinara. Ponuda, naravno, važi i za refinansiranje obaveza u Addiko banci samo ako je dodatni keš veći od 300.000 dinara - pojasnili su u ovoj banci. Ponuda važi za gotovinske i kredite za refinansiranje, uz uslov da iznos keša i/ili iznos refinansiranja u drugim bankama plus dodatni keš budu veći od 300 hiljada dinara. Ponuda važi i za refinansiranje obaveza u Addiko banci samo ako je dodatni keš veći od 300 hiljada dinara - pojasnili su u ovoj banci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Red day je koncept koji je pokrenula Addiko banka u celom regionu u svim zemljama u kojima posluje. Iskustva sa drugih tržišta su odlična i upravo je to bio dodatni motiv da se takav koncept napravi po drugi put i u Srbiju. Inspiracija za Red Friday, logično, došla je po ugledu na globalnu akciju Black Friday, kada kupci širom planete, baš na taj dan, dobijaju posebne pogodnosti prilikom šopinga.

Addiko banka se zalaže da klijenti do pozajmica dolaze brzo, jednostavno i transparentno. A to znači što pre i bez suvišne komunikacije i papirologije! Osluškujući potrebe klijenata, Addiko banka je ovaj put odlučila da klijente koji ispune uslove čeka mobilni pametni telefon kao znak zahvalnosti na ukazanom poverenju.

Dođite u Addiko banku, tu vas čekaju i prijatelji i pokloni!

1 komentar

  1. User image
    Dinka Vranjesevic 22.01.2020 14:55

    Kakvi su uslovi za podizanje pozajmicr
    Recimo na koje se vreme daje , kolika je kamata i da li moze da svraca veca rata od mesecno odtedjene.
    Pozdrav

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti za refinansiranje keš krediti Addiko banka pr sadržaj 24 januar red friday

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana