Tekst objavljen: 04.04.2019 10:38        


Prvi put posle 13 godina Limundo je, pored aukcija, omogućio kupoprodaju i po fiksnoj ceni. Ovo je velika promena na e-commerce tržištu i otvara nove mogućnosti kako za internet prodavce, tako i kupce.

Limundo sada nudi kupoprodaju po fiksnoj ceni

Naime, razlika između aukcija koje su i dalje ono po čemu je Limundo prepoznatljiv, kod prodaje po fiksnoj ceni ponuda nema vreme trajanja, završna cena se unapred zna, a kupac ne mora da čeka završetak aukcije već može da kupi odmah, bez čekanja.

,,Ono što je sjajno jeste da ne menjamo karakter Limunda a otvaramo nove mogućnosti za Limundovce. Svi mi koji volimo draž aukcija i uzbuđenje koje one donose - i dalje možemo da "lovimo" povoljne ponude na aukcijama i pokušamo da kupimo stvari što jeftinije, kao i da se oprobamo i zaradimo prodajući na licitacijama. Ali, kako se životni stil svih nas ubrzao, i sve manje imamo vremena da vrebamo najbolje ponude u poslednjim sekundama otvaramo novu mogućnost - prodaju po fiksnoj ceni”, kaže Milan Nićetin, CMO kompanije LimundoGrad.

U duhu prolećnog čišćenja i sklanjanja zimskih stvari, postavljanje predmeta na Limundu je - besplatno. Ono što se naplaćuje jeste provizija za prodaju, u zavisnosti od toga koliko dana stoji pre kupovine, a biće od 7% za one koji se prodaju u prvom mesecu do 8,5% za one predmete koji u ponudi stoje duže od 3 meseca. Predmet po fiksnoj ceni na Limundu može da stoji 6 meseci, nakon toga se deaktivira. Detalje možete saznati i ovde.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U svakoj kategoriji i u pretrazi će moći da se filtrira prikaz svih predmeta, posebno samo aukcija ili onih koji se prodaju po fiksnoj ceni za šta očekujemo da će Limundu dati novu dimenziju i učiniti ga još prihvatljivijim i za one koji nisu toliko skloni aukcijskom sistemu kupoprodaje.

1 komentar

  1. User image
    Veljko Stipić 24.01.2020 0:00

    Dobra kombinacija velike mogućnosti

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kupovina preko interneta e commerce novitet kupovina limundo fiksna cena

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana