Zvanični kurs Evra za dan 21.10.20. :: 117.5802 rsd
Tekst objavljen: 13.03.2020 14:55        


Balkan Biznis Forum se po četvrti put održava 21. maja 2020. u Kombank Dvorani u Beogradu. Broj mesta je ograničen. Karte su u već u prodaji

Lucy Adams, BBC Direktor, jedan je od govornika na Balkan Biznis Forumu 2020

Vodeća regionalna konferencija o biznisu i liderstvu BBForum, dovodi Lucy Adams, BBC direktorku u Beograd u Srbiji, da razmeni svoja iskustva sa rukovodiocima i vlasnicima preduzeća u regionu.

Lucy Adams, direktor jedne od najpoznatijih britanskih institucija, je ekspert za organizacione promene u kompleksnim organizacijama sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju BBC-a.

Lucy je bila na poziciji HR direktora BBC u toku najturbulentnijih perioda ove novinske kuće. U toku svog mandata vodila je restruktuiranje Izvršnog Odbora, prilikom čak četiri promene Generalnog direktora, nadgledala preseljenje ovog velikog sistema na novu Salford lokaciju i upravljala mnogim javnim krizama BBC-a. Ona je takođe bila zadužena za kreiranje strategije ljudskih potencijala BBC North-a, najveće multimedijalne novinske redakcije u Evropi i efektivno vodila aktivnosti kako bi obezbedila uspešno izveštavanje Olimpijskih igara 2012 u Londonu.

Kreirala je Disruptive HR kao odgovor na nedostatak inovacije i novog razmišljanja u domenu vođenja i razvoja ljudi. Cilj ovog koncepta je da ponudi spoj najnovijih ideja, svež pogled i praktična rešenja koja sada primenjuju vodeće međunarodne kompanije.

Lucy je kreator inovativnog metoda EACH za promenu organizacio koji predstavlja potpuno novi trend u menadžmentu - za uvođenje i vođenje promena u novim tržištnim uslovima, koji će predstaviti na svojoj radionici "Organization Disrupted: It's Time for Something Different" na BBForumu.

Lucy Adams danas pomaže biznis liderima i HR direktorima u mnogim međunarodnim kompanijama širom sveta. U svom pristupu primenjuje nove i sveže uvide sa praktičnim alatima kako bi biznis lideri uspešno vodili, ali i angažovali i razvijali svoje zaposlene na načine koje su relevantni u novonastalom biznis svetu.

Lucy će se pridružiti Dr Isaac Sheps, CEO, autor, vizionar, Predsedavajući Centralnog odbora za MSS, Instituta za standard Izraela.viši izvršni savetnik Predsednika i Izvršnog odboraCarlsberg Grupe. Član Izvršnog Odbora Carlsberg Group. Nosilac Ordena časti Kraljevine Danske, za izuzetan doprinos u promociji danskih proizvoda u inostranstvu.

Na njegovom autorskm predavanju“ Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama ”i VIP sesiji, Dr Sheps će predstaviti tehnike i alate koji inpute pretvaraju u kontinuirani uspeh kompanija, uz pomoć uspostavljanja i sprovođenja ispravnih procesa, predstavljajući „šta“ se mora učiniti. Organizacija takođe mora da osigura da ima organizacuonu kulturu i kompetencije potrebne za sprovođenje ovih procesa,predstavljajući „kako“ stvari treba da se rade. “ŠTA“ i „KAKO“ će biti predstavljeni u prezentaciji Dr. Sheps-a na Balkan Biznis Forumu 2020.

Balkan Biznis Forum (BBForum) se održava jednom godišnje i posvećen je razvoju liderstva, preduzetništva, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosfere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri i uticajni ljudi. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.

BBForum 2020 je namenjen CEO, Generalnim direktorima, Top menadžmentu kompanija, kao i HR i L&D menadžerima, menadžerima Prodaje i Komunikacija, vlasnicima malih i srednjih preduzeća. Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka u kompanijama i organizacijama i vlasnike biznisa iz regiona Balkana.

Tema Balkan Biznis Foruma 2020 je TRANSFORMACIJA – Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama

BBForum 2020 će omogućiti učenicima da u direktnom kontaktu na radionicama i VIP sesijama razmene stavove sa svetskim stručnjacima na temu kompleksnosti, organizacijske budućnosti, agilnosti i održivosti.

#BBForum2020 je namenjen uspešnima i onima koji to žele da postanu.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.bbforum.rs, Možete se prijaviti i na Facebook stranici www.facebook.com/bbforum.rs, Instagram nalogu www.instagram.com/bbforumbelgrade ili LinkedIN profilu www.linkedin.com/in/bbeebbee

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
BBF 2020 balkan biznis forum 2020 lucy adams bbc balkan biznis forum pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana