Tekst objavljen: 08.05.2019 13:03        


Skriveni budžaci u kući ponekad skrivaju stvari čiju pravu vrednost ni ne znamo.

Možda se na vašem tavanu krije pravo bogatstvo!

Proleće je odavno stiglo i mada nije još uvek tako lepo i toplo vreme to će se, nadamo se, brzo promeniti. A kada dođe lepo vreme čeka nas i prolećno spremanje!

Ukratko, zasukaćemo rukave i krenuti da „kopamo“ po tavanima, podrumima, ostavama, šupama, garažama i ostalim uglovima koje ne čistimo svaki dan. A upravo takvi uglovi mogu da nam otkriju neku vrednu stvar koju nismo ni znali da posedujemo.

Kada krene čišćenje možda ćete naleteti na mnoge predmete koji samo skupljaju prašinu, ali uvek postoji šansa da otkrijete neki starinski sat ili broš ili neke slične predmete koji su nam ostali od baka i deka. Ko zna, možda budete još bolje sreće pa ispod naslaga prašine i ostale starudije pronađete neku umetničku sliku, skulpturu ili neki antikvarni predmet.

I šta sad? Pronašli ste neki stari predmet koji možda može da ima neku novčanu vrednost i šta da radite sa njim? Pa da ga odnesete kod nekoga ko može da isti pogleda i proceni koliko zaista vredi.

Možda ne bi bila loša ideja da posetite zalagaonicu „DOK“. Za one koji možda ne znaju, zalagaonica „DOK“ je deo DOK porodice koja postoji od 1990. godine. U svom sastavu „DOK“ ima i zlatare, kao i menjačnice sa širokom ponudom valuta koje možete da kupite ili prodate.



Što se tiče procene predmeta, u zalagaonici „DOK“ su spremni da procene širok opseg stvari, kako se nekada govorilo „od igle do lokomotive“. Njihovi radnici imaju velikog iskustva u proceni vrednosti zlata, srebra, platine, dijamanata, dragog kamenja, nakita, satova, ordenja i odlikovanja, a šta sve mogu da procene za vas možete videti ovde.


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ako ovog proleća pronađete neki zanimljiv predmet i želite da saznate koliko vredi ili da ga možda založite, možete da posetite „DOK“ zalagaonicu u centru Beograda ili zakažete besplatne konsultacije kod njih.

Dobro razmislite, nikad se ne zna kakvo blago možda imate na dohvat ruke...

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
prolećno sređivanje pr sadržaj Beograd zalagaonice zalagaonica DOK DOK

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana