Tekst objavljen: 10.10.2016 16:24        


NLB Banka je pokrenula novu aplikaciju na svom web-sajtu, koja postojećim i budućim klijentima omogućava da se za gotovinski ili kredit za refinansiranje prijave online. 

NLB: Online keš kredit

Građanima koji se odluče na ovakav vid prijave za kredit, na raspolaganju su krediti sa rokom otplate i do 100 meseci. Tokom promotivnog perioda, svi klijenti koji apliciraju za kredit putem veb-aplikacije, biće oslobođeni troškova obrade kredita.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd izjavio je: „Digitalizacija je očekivanja korisnika finansijskih usluga podigla na viši nivo, posebno imajući u vidu da oni danas imaju sve manje vremena i žele da svoje poslove sa bankom završe bez previše dolazaka u poslovnicu. Prepoznali smo ovu potrebu svojih klijenata i, uvođenjem nove aplikacije, omogućili im da se prijave za gotovinski ili kredit za refinansiranje iz udobnosti svog doma, iz kancelarije, sa bilo kog mesta, 24 sata dnevno. Procedura je brza i jednostavna, uz povoljnije uslove, minimum dokumentacije i maksimalnu uštedu vremena.“

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    goran 22.12.2017 17:34

    postovani, interesuje me refinansiranje kredita kao i dobijanje dodatnog kod vase banke, inache posedujem rachun u otp banci . napominjem da sam penzioner iam 53 god. da li postoji mogucnost elektronskog apliciranja i na koji nachin, a ako je potrebno prebacivanje rachuna recite mi. poz.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
keš kredit online krediti banka nlb

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana